Mark Zuckerberg a fost spitalizat după un…

0
45


Fotografiile postate pe contul de Instagram al lui Mark Zuckerberg îl arată pe acesta întins pe un pat de spital, asistat de soţia sa, cu piciorul stâng în ghips complet. Creatorul Facebook s-a accidentat în timpul unui antrenament de MMA (arte marţiale mixte), un sport de luptă foarte violent de care este un împătimit. El a fost lovit în genunchi.


 

“Mi-am rupt ligamentul încrucişat anterior şi tocmai am suferit o intervenţie chirurgicală pentru a-l înlocui”, a spus el într-o postare pe reţeaua de socializare pe care o conduce, înainte de a-şi exprima recunoştinţa faţă de corpul medical.

Accidentarea de la antrenamente nu l-a descurajat pe patronul Meta. “Mă antrenam pentru o competiţie de MMA la începutul anului viitor, aşa că aceasta va fi puţin amânată. Încă aştept cu nerăbdare lupta, odată ce mă voi recupera”, a scris el pe Instagram.

Mark Zuckerberg practică artele marţiale de mai mulţi ani, participând la competiţii de jiu-jitsu, şi postează în mod regulat videoclipuri cu acestea pe reţelele sale de socializare.

Zuckerberg s-a făcut remarcat vara trecută răspunzând unei provocări din partea rivalului său în afaceri, Elon Musk, care i-a spus pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter), pe care o deţine: “Sunt gata pentru o luptă în cuşcă”, cu referire la cuşca în care se desfăşoară meciurile de MMA (arte marţiale mixte). Marc Zuckerberg i-a răspuns imediat: “Trimite-mi adresa”, înainte ca Elon Musk să adauge: “Vegas Octagon”, o sală de sport MMA celebră în Statele Unite. Pe reţelele de socializare au fost distribuite mesaje privind “lupta secolului”, o “ciocnire a titanilor” sau chiar o “confruntare istorică”.

Mark Zuckerberg s-a văzut nevoit să dezamorseze zvonurile la jumătatea lunii august, în timp ce Elon Musk a propus o luptă în mijlocul Colosseumului, arena vechilor gladiatori din Imperiul Roman. “Putem fi cu toţii de acord că Elon nu este serios şi că este timpul să mergem mai departe”, a scris pe una dintre reţelele de socializare Meta, grupul pe care îl conduce. “Zuck (porecla lui Mark Zuckerberg, n.r.) este un pămpălău”, a replicat principalul interesat înainte de a povesti, într-un nou tweet pe X marţi, 15 august, cum a vrut să meargă cu o seară înainte la domiciliul lui Mark Zuckerberg pentru a-l provoca direct, dar că “în mod tragic, acesta era plecat din oraş”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.news.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.