Crimă înfiorătoare în Botoșani. Mamă și fiică, ucise de capul familiei

0
50stiri romania

Totul a pornit de la un episod de violență domestică, deoarece bărbatul ar fi avut o cearta cu soția lui, ar fi bătut-o atât pe ea cât și pe fetița în vârstă de 14 ani iar cele două au ales să părăsească domiciliul refugiindu-se la bunica fetei.

După doar două zile bătrâna a spus că nu le mai poate găzdui, iar femeia, împreună cu fiica au găsit adăpost într-o casă părăsită.

Escrocheria valizelor pierdute pe Otopeni face ravagii pe internet. Reprezentanții aeroportului avertizează: „Nu vindem bagaje nerevendicate!”

Aici aveau să își găsească sfârșitul cele două femei. Mai mulți localnici le-au găsit fără suflare. Inițial s-a crezut că au murit intoxicate deoarece au făcut focul într-un lighean unde au aprins mai mulți știuleți pentru a se încălzi.

La o examinare atentă din partea polițiștilor, s-a stabilit că atât femeia cât și fetița aveau pe corp multiple semne de violență și fuseseră arse.

Bărbatul, soțul și tatăl fetei, a fost reținut fiind acuzat de omor, iar acum trebuie să răspundă întrebărilor polițiștilor și procurorilor de ce a recurs la acest gest fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Comisar șef: „Ne îndreptăm spre dezordine socială. Mă îngrozește ce se întâmplă în familii”Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.