Crin Antonescu: Nicolae Ciucă ar fi un foarte bun candidat la preşedinţie. „Să vină generalul!” Ce spune despre Marcel Ciolacu

0
43stiri romania

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat duminică, despre Nicolae Ciucă, că ar putea fi un foarte bun candidat la preşedinţie, datorită formaţiei sale de militar. Cât despre Marcel Ciolacu, l-a caracterizat ca fiind „spectaculos în privinţa comunicării, cel puţin”.

Crin Antonescu a declarat duminică, la Prima News, că nu împărtăţeşte deloc „grija prefăcută a unora pentru destinul PNL”.

„Cred că există un prohod programat de către unii, toată lumea moare de grija PNL-ului”, a spus Crin Antonescu, precizând că PNL este „la fel de sănătos şi la fel de bolnav ca media politicii româneşti, ca PSD, ca USR”.

Potrivit lui Antonescu, PNL are resurse pentru că este un partid mare, care poate da bătălii precum alegerile europarlamentare.

„Nu cred că PNL are mari motive să se panicheze”, a completat Antonescu, potrivit News.ro.

Despre Nicolae Ciucă: Ar putea fi un foarte bun candidat la preşedinţie

„Un militar are nişte calităţi care sunt foarte utile în politică, pentru că şi politica este o bătălie, cu mijloace civile, fără arme, dar o bătălie”, a declarat Crin Antonescu despre Nicolae Ciucă.

El le-a răspuns celor care spuneau că democraţia este în pericol dacă un general ajunge prim-ministru.

„Eu zic că bine ar fi să vină generalul!”, a arătat Crin Antonescu, precizând că „asta nu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.