Eugenia Șerban, dezvăluiri uluitoare despre relația cu fiul său, Lorans Bataineh! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Mi-ar plăcea să mă mai sune în fiecare zi ca să știu de el”

0
33
Eugenia Șerban, dezvăluiri uluitoare despre relația cu fiul său, Lorans Bataineh! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Mi-ar plăcea să mă mai sune în fiecare zi ca să știu de el”
Eugenia Șerban, dezvăluiri uluitoare despre relația cu fiul său, Lorans Bataineh! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Mi-ar plăcea să mă mai sune în fiecare zi ca să știu de el”In articol:


Eugenia Șerban se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră. Încă de când a apărut pentru prima oară în lumina reflectoarelor a reușit să cucerească pe toată lumea, datorită carismei și sincerității de care a dat dovadă. De-a lungul timpului și-a construit o carieră demnă de invidiat în actorie, iar numele său a apărut în numeroase producții cinematografice care s-au bucurat de un real succes în rândul spectatorilor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Eugenia Șerban a traversat și perioade dificile de-a lungil vieții sale, după ce a primit un diagnostic crunt, cancerul. Cu toate acestea, a demonstrat că este o luptătoare după ce a învins boala, iar ulterior a învățat să se bucure de fiecare moment.

Recent, a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, Lorans Bataineh.
Ba mai mult decât atât, artista a dezvăluit și cum s-a înțeles cu fostele iubite ale acestuia. 

Cum se înțelege Eugenia Șerban cu fiul său?

Eugenia Șerban  are o relație demnă de invidiat cu fiul său, Lorans Bataineh. Cei doi s-au înțeles întotdeauna foarte bine, fiind extrem de apropiați. Cu toate acestea, artista mărturisește că nu își mai aduce aminte despre regulile pe care i le impunea fiului său în perioada adolescenței, mai ales că acesta are acum vârsta de 30 de ani. 

Îndrăgita actriță are numai cuvinte de laudă la adresa lui Lorans, despre care spune că este un bărbat extrem de educat și nu uită niciodată să vorbească la telefon cu mama sa.

Citeste si:

Citeste si: Dorian Popa, pozitiv la consumul de canabis! Rezultatul toxicologic arată că influencerul a mințit polițiștii- stirilekanald.ro

Citește și: Dorian Boguță, mărturisiri sincere despre actorie! Prin ce peripeții a trecut în timpul filmărilor pentru noul film în care apare: „M-am îngrozit la gândul că voi petrece acolo 12 ore”

„Foarte complicat! Indiferent cum ai spune, tu zici cum ți-ar plăcea să se comporte un bărbat cu tine! Dar bărbații nu iau niciodată mot a mot ce spunem noi, dar este un copil educat! Au fost, dar acestea sunt în funcție de perioade (n.r. reguli)! Are 30 de ani, nu mai știu, au trecut prea mulți ani din perioada adolescenței. Nu (n.r. nu este mămos)! A fost, a trecut și perioada aceasta! Mi-ar plăcea să mă sune în fiecare zi ca să…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.