Kadîrov l-a pus șef în garda de corp pe fiul său de 15 ani. Un alt premiu pentru că acesta a bătut un prizonier

0
38
Kadîrov l-a pus șef în garda de corp pe fiul său de 15 ani. Un alt premiu pentru că acesta a bătut un prizonier
Kadîrov l-a pus șef în garda de corp pe fiul său de 15 ani. Un alt premiu pentru că acesta a bătut un prizonierstiri romania

Fiul în vârstă de 15 ani al liderului cecen Ramzan Kadîrov, care a bătut un prizonier aflat în arest în acest an, a fost numit într-un rol superior în garda de corp a tatălui său, au declarat duminică înalți oficiali ceceni de securitate, transmite Reuters.

Aliații liderului cecen l-au lăudat pe Adam Kadîrov, care împlinește 16 ani luna aceasta, pentru curajul său și l-au felicitat pentru numirea sa.

În septembrie, tânărul Kadîrov a atras critici la scară largă, inclusiv din partea unor adepți pro-Kremlin, după ce tatăl său a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care Adam este văzut dând cu pumnii și picioarele într-un prizonier acuzat că a ars Coranul.

Ramzan Kadîrov, un aliat al lui Putin, a spus la acea vreme că este mândru de fiul său și îl respectă pe Adam pentru că și-a dobândit „idealurile adulte de onoare, demnitate și apărare a religiei sale”.

Unul dintre cei mai înalți oficiali de securitate ai lui Kadîrov, Zamid Chalaev, a declarat că Adam a fost numit șef al departamentului pentru asigurarea securității liderului cecen, în esență unul dintre cei mai buni bodyguarzi ai lui Kadîrov.

„Felicitări sincere pentru Adam Kadîrov, pentru numirea sa într-o funcție importantă în serviciul de securitate al șefului Republicii Cecene!”, a scris pe Telegram, Akhmed Dudaiev, ministrul regiunii pentru politică națională, relații externe și presă.

Nu este singura recompensă pe care o primește odrasla, pentru pedeapsa aplicată unui om care nu se putea apăra. Fiul lui Kadîrov a primit și titlul de „Erou al Ceceniei”, în octombrie.

Dudaiev, în postarea sa, a spus că Adam Kadîrov s-a dovedit a fi un patriot curajos și o persoană care este gata „să apere religia”.

Editor : M.I.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.