MAREA BURICEALĂ DE PE STRAZILE CAPITALEI! Au arătat totul în public și nu le-a păsat de nimic! TOP 30 de vedete cu abdomentul la vedere, indiferent de anotimp!

0
45


Că-i vară, ori că-i iarnă, pentru divele din showbiz-ul autohton prea puțin contează! Fashionistele vor să arate impecabil indiferent de circumstanțe și, totodată, să-și expună investițiile! CANCAN.RO vă prezintă, așa cum a obișnuit în fiecare săptămână, un clasament de pomină!

Nu mai puțin de 30 de starlete cunoscute de publicul larg s-au luat la întrecere pentru a prinde primele locuri în TOP-ul organizat în această seară. Tema materialului prezent o constituie MAREA BURICEALĂ DE PE STRĂZILE CAPITALEI, acțiune întâmplată pe parcusul unor ani întregi, indiferent de anotimpul în care erau zărite divele de CANCAN.RO. Publicația noastră a reușit să le surprindă pe fete îmbrăcate destul de îndrăzneț chiar dacă vremea de afară nu era una îmbucurătoare, semn că divele din showbiz nu prea țin cont de sfaturile bunicuțelor. Acestea încurajează purtatul hainelor cât mai groase pentru a nu se „prinde” răceala, însă cu cine să te înțelegi?! Pentru Antonia, Emily Burghelea sau Roxana Vancea contează mai mult expunerea în public decât starea de sănătate.

stiri romania
Daniela Crudu, cu buricul la vedere

(NU RATA: Mulatele showbiz-ului! TOP SEXY-VEDETE care au făcut furori pe stradă: Iuliana Pepene, Daniela Crudu sau Ramona Olaru? Podiumul așteaptă votul)

TOP 30 de fete cu buricele la vedere pe stradă indiferent de anotimp – MAREA BURICEALĂ DE PE STRĂZILE CAPITALEI 69 FOTO

Îmbrăcate în cele mai obraznice topuri, sexy-vedetele au lăsat descoperite investițiile. După nenumărate ore petrecute în sălile de fitness și câteva operații estetice, unele dintre fetele din clasamentul prezent apelând la bisturiu, abdomenul fiecărei divă arată IMPECABIL. Pur și simplu n-are cusur! Cumva… e de înțeles. Ele fiind persoane publice, n-au cum să se afișeze așa, oricum. Și chiar dacă afară gradele sunt scăzute, fetele probabil că au vrut să reliefeze ideea că nu se culcă pe o ureche chiar dacă e frig afară și e necesar să îmbrace haine groase. Sexy-vedetele suferă la frumusețe. Stau cu buricele la vedere indiferent de anotimp.

În altă ordine de idei, n-o să vă stricăm nicidecum surpriza, astfel că vă invităm să răsfoiți stufoasa galerie foto și să le descoperiți în toată splendoarea pe divele din showbiz-ul autohton. Cele integrate în clasamentul din această seară sunt nimeni altele decât…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.