Moody’s menține ratingul suveran al României şi perspectiva stabilă | Economie

0
36


Ministrul finanțelor, Marcel Boloș, spune că aceasta este o nouă confirmare a faptului că guvernul actual a luat măsurile necesare și corecte pentru combaterea efectelor socio-economice ale crizelor recente, precum și pentru asigurarea unor finanțe publice sustenabile.

Agenția de rating Moody’s a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la Baa3 pentru datoria pe termen lung și P-3 pentru datoria pe termen scurt, precum și perspectiva stabilă.

Ministrul finanțelor, Marcel Boloș, spune că “aceasta este o nouă confirmare a faptului că guvernul actual a luat măsurile necesare și corecte pentru combaterea efectelor socio-economice ale crizelor recente, precum și pentru asigurarea unor finanțe publice sustenabile”.

“Anunțul contribuie la menținerea unui climat economic favorabil, la reducerea costurilor de finanțare și la promovarea investițiilor în țara noastră”, mai spune Marcel Boloș, care subliniază că “reformele și măsurile de consolidare fiscal-bugetară rămân prioritățile Ministerului Finanțelor”.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.romania-actualitati.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.