Nu își cunoaște fiul de 12 ani! Oana Zăvoranu i-a cerut soțului să întrerupt orice legatură cu băiatul pe care acesta îl are cu fosta iubită, Alexandra Oncescu!

0
39


Alex Ashraf s-a întors la Oana Zăvoranu, însă continuă să țină ascunse capitole importante din viața sa. Nu vă putem spune cu exactitate dacă palestinianul și-a părăsit amanta sau nu, însă de un alt lucru suntem siguri. Omul de afaceri are un fiu de 12 ani, Alexandru Mihai, cu care are o relație foarte rece. Motivul ar fi, spun apropiații, chiar Oana Zăvoranu!

Uite divorțul, nu e divorțul. După ce a plecat de acasă și a băgat divorț de Oana Zăvoranu pentru a se muta la amanta videochatista cu care are o relație de peste un an, Alex Ashraf a revenit la sentimente mai bune și a hotărât să mai dea o șansă mariajului cu cea care-i este parteneră de mai bine de un deceniu. Vestea a fost dată chiar de Oana Zăvoranu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, ne-a declarat Oana Zăvoranu.

Împăcarea este una mai mult decât bizară, dacă ținem cont de faptul că, în urmă cu câteva săptămâni, Alex Ashraf susținea tare și răspicat că nu mai există cale de împăcare, lăsând să se înțeleagă că sentimentele pur și simplu s-au stins.

(CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! ALEX ASHAF S-A ÎNTORS SPĂȘIT LA OANA ZĂVORANU. VEDETA O FACE DE RÂS PE AMANTA VIDEOCHATISTĂ: “AIA E MOARTĂ ȘI ÎNGROPATĂ”. CE CONDIȚIE I-A PUS SOȚULUI INFIDEL)

Soțul Oanei Zăvoranu are un fiu de 12 ani

Nu vă putem spune cât va dura de data aceasta celebrul mariaj și nici dacă Alex a rupt de tot relația cu focoasa amantă, însă avem informații noi despre relația pe care o are cu fiul său, acum în vârstă de 12 ani.

Da, ați citit bine, fiul său. Palestinianul a devenit tată în 2011, dintr-o relație avută cu o altă brunetă superbă, pe nume Alexandra Oncescu. Cei doi s-au despărțit în 2010, imediat după ce tanăra i-a mărturisit bărbatului că va deveni tată. El nu a fost deloc de acord și i-a cerut să avorteze, însă Alexandra a dorit să aducă pe lume copilul, asumându-și faptul că va fi mamă singură.

stiri romania
Ea este femeia care i-a daruit un fiu lui Alex Ashraf

În 2014, soțul Oanei Zăvoranu și-a dat fosta parteneră…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.