Horoscopul zilei, luni, 6 noiembrie 2023. Senzualitatea și profunzimea, în prim-plan

0
45stiri romania

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, luni, 6 noiembrie 2023. Vibranta Venus și profundul Pluto, fiecare într-un semn de Pământ cu picioarele bine înfipte, amestecă senzualitatea și profunzimea. Luna întră apoi în Fecioară și se consultă cu Saturn cel practic, aducând impulsurile noastre în acord cu realitatea. În cele din urmă, Mercur cel logic și Neptun cel intuitiv, amândoi în semne de Apă intuitive, se armonizează consolidand cunoștințele subtile. Atunci când suntem prinși între răspunsul evident și răspunsul în care putem aluneca foarte lin, suntem îndreptățiți să alegem confortul.

 

 

Horoscopul zilnic SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

 

O stare de nostalgie pe care o ai poate fi asociată cu vremuri fericite sau cu experiențe din trecut când te simțeai în pace cu viață iar trăirile pe care le ai de atunci sunt puternice. Dacă ești în acest caz și te regăsești gândindu-te la trecut, fă un pas în spate pentru că nu este nevoie să revizitezi acele locuri din amintiri ci doar să te relaxezi în prezent și să trăiești clipe de mulțumire alături de persoane dragi povestind despre ele.

 

Horoscop zilnic SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

 

Este posibil să fii motivat să petreci mai mult timp preocupându-te de felul în care arăți, mai ales dacă trebuie să participi undeva la un eveniment. Venus te susține cu căldură să faci orice dorești că să îți creșți încrederea în tine și să strălucești și să te simți pregătit pentru orice poate să apară. Te duci la o întâlnire romantică ? Puțină pregătire îți va face clipele deosebit de plăcute.

 

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

 

Deși te afli acum într-o energie astrală plină de pragmatism, totuși visele tale vor fi de o importantă specială zilele următoare, chiar te vor scoate din rutina zilnică. O viziune sau o fantezie pot fi cheia unei dorințe a inimii și dacă vei reflecta la ea, te vei simți inspirat să faci ceva ce te face mai fericit și te va energiza și încânta de viața pe care o ai acum. 

 

Horoscopul zilnic VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

 

Deși vesela Venus a fost în sectorul vieții tale sociale de ceva vreme, o aliniere încântătoare îți poate trezi dorința să te conectezi la oameni ce sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Ai putea fi atras de calitățile intelectuale ale cuiva și de abilitatea de a discuta lucruri ce te interesează cu adevărat. Tu apreciezi tot ce înseamnă umor, deci, dacă un prieten te face să și râzi, este cu atât mai bine.

 

Horoscop zilnic PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

 

Scânteile pot fi prin aer acum, ceea ce te poate ajuta să impresionezi pe cineva care poate fi în poziția să te ajute sau care reprezintă cumva o autoritate pentru tine. Cu profundul Pluto făcând un aspect astral cu Venus, ideile creative pot țâșni și pot atrage colaborări pentru o idee care să te pună în centrul atenției. Și iubirea față de un coleg poate fi o altă posibilitate reală.

 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Dacă nu ai avut încă șansa să ieși undeva cu adevărat relaxant pentru o vacanță încântătoare, folosește zilele următoare să te inspire să faci asta. Dacă ai dorit să înveți mai multe despre un anumit subiect, participarea la un workshop și combinând asta cu o călătorie vor funcționa foarte bine, în special dacă mergi și cu un prieten. Poți întâlni pe cineva față de care să simți ceva romantic.

 

Horoscopul zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

 

Uneori, modul de a te simți mai bine în viață poate fi acela de a petrece timp reîncărcându-ți bateriile și luând în calcul moduri de a rezolva aspectele care îți consumă energia. Dacă ai nevoie de timp doar pentru tine pentru asta, dedică-ți-l. Ai putea descoperi că practicând yoga sau Tai Chi te ajută să te simți mult mai stăpân pe sine și echilibrat, permițându-ți să spui NU atunci când este nevoie și să te și ții de cuvânt.

 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

 

Azi și în zilele următoare, oportunitățile romantice sunt foarte posibile, indiferent dacă ești singur sau nu. O prietenie se poate dezvolta în ceva mult mai puternic sau o atracție poate merge la următorul nivel. Și dacă ești într-o relație de lungă durata, acum este o bună ocazie să redescoperiți pasiunea dintre voi. Și o colaborare creativă poate apărea, una în care să te simți foarte bine.

 

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

 

O decizie de a-ți reorganiza în bucătărie sau poate să schimbi ceva în felul în care te hrănești poate duce la un efort nou de a-ți îmbunătăți starea de bine. Cel mai important este că Universul te încurajează să te gândești să ai mai multă grijă de tine. Puțin mai multă atenție pe ce îți face și aduce bine poate crea o diferență mare în lumea ta. Bucură-te și de noi activități și experiențe care îți vor crește starea de bine.

 

Horoscopul zilnic LEU (24 iulie – 23 august)

 

O conversație te poate duce mai adânc în lumea altei persoane și asta e ceva ce poți savura, în special dacă te ajută să lucrați la un proiect împreună sau să deveniți prieteni mai buni. Soarele se află în zona ta personală și te poate susține să fii ocupat cu treburi domestice și cu oportunități de a-ți îmbunătăți aspectul locuinței. Idei frumoase și pline de imaginație te vor inspira.

 

Horoscop zilnic FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

 

Dacă ești tentat să torni apă rece peste o idee curajoasă, abține-te. Soarele în Scorpion te poate împinge să crezi că ea nu este posibilă și, privind datele concrete, așa ar părea. Totuși, Universul nu este mereu logic, din fericire, și multe fenomene apar și se întâmplă în ciuda a ceea ce credem noi că este real sau posibil. Planifică rațional, dar lasă și mâna sorții și a coincidențelor să își joace rolul.

 

Horoscop zilnic BALANȚă (24 septembrie – 23 octombrie)

 

Exprimarea personală este o temă a ta de ceva vreme, însă, acum, calitățile tale magnetice pot străluci. O legătură frumoasă ce implică pe Mercur poate fi perfectă pentru a te ajuta să îți transmiți mesajul în lume și să atragi atenția pe care o meriți. Te vei mai simți bine și dacă descoperi mai multe despre ce este în jurul tău, destul de aproape. Cineva interesant poate fi foarte atras de tine.

 

 Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.