Influencerii și-au luat țeapă. Cum au fost păcălite Oana Roman și Ana Morodan cu „brânza Regelui Charles al III-lea”

0
43


Oana Roman, Ana Morodan și alți influenceri cunoscuți din țară „au luat țeapă”. Un YouTuber a decis să demonstreze cât de ușor pot unii creatori de conținut să promoveze un produs, fără ca măcar să îl testeze înainte sau chiar să verifice dacă este real. În plasa lui au picat mai mulți influenceri care inițial s-au simțit onorați să primească „brânza Regelui”, dar care după ce au aflat de păcăleală, zâmbetul le-a dispărut de pe buze.

YouTuber-ul care a păcălit o mulțime de influenceri din România

YouTuber-ul care a păcălit o mulțime de influenceri din România

YouTuber-ul care a păcălit o mulțime de influenceri din România

„Nicknamedpete” este YouTuberul care a decis să facă acest experiment. Tânărul a decis să trimită câtre 8 influenceri cunoscuți din România pachete de PR, sub titulatura de „Curtea Regală a României”, care nu are nicio legătură cu instituția „Casa Regală a României” și nici cu „Familia Regală a României”.

 Pachetul conținea un produs inventat sub numele de „brânza Regelui Carol al III-lea”. Produsul, desigur, are în spate și o poveste fictivă, dar inedită: o enclavă de călugări din vecinătatea satului Viscri i-ar fi trimis această brânză drept dar de botez Regelui Charles al III-lea. Brânza ar fi fost produsă la mănăstirea fictivă “Cloașter”, care a decis să mai producă un lot cu ocazia aniversării de 75 de ani ai Regelui Charles.

8 influenceri au degustat „Brânza Regelui” 

Tânărul și-a pus astfel tot planul în aplicare pas cu pas: s-a dus prin Piața Obor și chiar la o biserică pentru a găsi brânza perfectă „cu iz duhovnicesc”, dar fără succes. S-a folosit până la urmă de o brânză camembert, de origine poloneză, pe care a cumpărat-o cu doar 7 lei. A ambalat-o într-o hârtie simplă maro, legată cu o sfoară și închisă cu un sigiliu. 

Brânza a fost pusă într-o nefericită cutie roșie care încerca să imite o cutie de calitate, iar alături de brânză a așezat și niște sticluțe de vin românesc și o scrisoare destinată „norocosului” influencer, în care i…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.