Medicul chirurg Cornel Petreanu de la Spitalul „Marius Nasta”, arestat preventiv. Acuzat că primea mită de la pacienți

0
65
Medicul chirurg Cornel Petreanu de la Spitalul „Marius Nasta”, arestat preventiv. Acuzat că primea mită de la pacienți
Medicul chirurg Cornel Petreanu de la Spitalul „Marius Nasta”, arestat preventiv. Acuzat că primea mită de la pacienți


Tribunalul Bucureşti a dispus joi arestarea preventivă a medicului Cornel Petreanu de la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, acuzat că primea mită de la pacienţi.  

Tot joi, Tribunalul a decis arestarea preventivă şi a medicului Cristian Paleru.

Cei doi medici sunt specializaţi în chirurgie toracică, ambii fiind profesori la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Capitală.

Alţi şase medici de la “Marius Nasta” au fost plasaţi sub control judiciar, urmând să fie cercetaţi în stare de libertate.

Procurorii au deschis două dosare penale, în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea de infracţiuni de corupţie de către medici din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu constând în efectuarea controalelor pre şi postoperatorii şi realizarea intervenţiilor chirurgicale.

Citește și


doctor de bine

stiri romania

Anchetatorii au pus sechestru pe bunurile mobile şi imobile deţinute de medici, dar şi pe sumele deţinute de aceştia în conturi bancare, în vederea confiscării speciale şi a confiscării extinse, deoarece, în urma efectuării investigaţiilor financiare, au rezultat diferenţe semnificative între veniturile licite şi bunurile dobândite în ultimii 5 ani.

Valoarea sumelor şi bunurilor indisponibilizate de procurori se ridică la peste 800.000 de euro.

Articol recomandat de sport.ro


FOTO Wanda Nara a recunoscut că suferă de pagofagie: „Puțini oameni știu de ea!” Ce înseamnă asta

FOTO Wanda Nara a recunoscut că suferă de pagofagie: „Puțini oameni știu de ea!” Ce înseamnă astaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.