Un băiat a sunat la poliție pentru un motiv total neobișnuit. Ce i-a făcut polițistului când a venit

0
45stiri romania

Un băiețel din Florida a sunat la 911 pentru un motiv total neobișnuit. Băieţelul care a sunat la 911 a vrut o îmbrățișare de la un ofițer – iar poliţistul care a răspuns a înțeles gestul copilului.

Citește și: Accident cumplit produs de o șoferiță neatentă. A spulberat 5 persoane care mergeau pe trotuar

A sunat la Poliție pentru o îmbrățișare

“Am avut un apel la 911”, spune Pracht în videoclip.

“Putem vorbi cu fiul meu”, spune mama. — “Ca să fiu sinceră, nici măcar nu știe ce este 911.” Mama băiatului confirmă că are un telefon mobil deconectat – dar chiar și telefoanele care nu sunt conectate la furnizorii de servicii pot suna la 911, potrivit CBC News.

Fiul ei vine la ușă cu telefonul mobil și, întrebat dacă a sunat la poliție, spune: “Ei bine, am vrut să-l îmbrățișez”.

În timp ce mama lui verifică jurnalul de apeluri al telefonului său, băiatul fuge să-l îmbrățișeze pe Pracht, care îl îmbrățișează înapoi. Telefonul arăta că băiatul a sunat la 911 la 12:41 în acea după-amiază, spune mama lui.

“Știu care este numărul tău de telefon – 9-1-1”, îi spune băiatul deputatului.

După ce l-a îmbrățișat pe băiat, Pracht a explicat că 911 este pentru cei care au probleme și au nevoie de ajutor. “Este foarte important”, îi spune băiatului. “Trebuie să fii atent când suni la acel număr, bine?”

Citește și: Despăgubiri de 500.000 de euro pentru un bărbat rămas paralizat după un accident rutier

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.