Victor Becali a găsit vinovați doi jucători după FCSB

0
79


Victor Becali i-a dat dreptate lui Mircea Lucescu, după meciul dintre FCSB și Rapid, 1-2.

Vicecampioana României a fost învinsă pe teren propriu de formația de lângă Podul Grant, care a ajuns la numai două puncte în spatele marii rivale.

Agentul de jucători Victor Becali este de părere că marea greșeală a celor de la FCSB este că joacă în centrul apărării cu Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana.

Victor Becali a găsit vinovați doi jucători de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid: „Are dreptate nea Mircea Lucescu!”

Mircea Lucescu i-a transmis lui Victor Becali că este greu pentru o echipă care joacă cu doi jucători de culoare pe linia de fund, iar agentul de jucători spune că aceasta este marea greșeală pe care a făcut-o FCSB în meciul cu Rapid.

Impresarul spune că dacă vicecampioana nu va reuși din nou, până la finalul turului, să mărească diferența de puncte față de urmăritoarele sale, lupta pentru titlu va fi relansată.

„A fost un meci nefavorabil pentru cei de la FCSB, din păcate pentru ei. Dacă se va termina așa turul, se relansează campionatul.

Mă așteptam să facă un meci mult mai bun FCSB-ul, pentru că vine după niște meciuri modeste și mă așteptam ca jucătorii să fie mult mai motivați, mai concentrați, să facă o partidă mult mai bună.

Dar, din păcate, și linia defensivă, se pare că are dreptate nea’ Mircea Lucescu – e greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund.

Rapid a avut și niște absențe, FCSB cred că are un lot mai numeros și o bancă mai bună, deocamdată Rapid nu are o bancă atât de bună, plus doi accidentați.

Mie nu-mi plac fundașii centrali! Chiar dacă a dat gol (n.r. Dawa), ce să fac? Mie nu-mi place. Nu este un jucător de nivelul FCSB-ului, din punctul meu de vedere”, a spus Victor Becali, potrivit Digi Sport.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.