Antrenorul celor de la Tottenham a declarat motivul din spatele transferului lui Radu Drăgușin: „Am vorbit cu Radu despre stilul de joc diferit”

0
45
Antrenorul celor de la Tottenham a declarat motivul din spatele transferului lui Radu Drăgușin: „Am vorbit cu Radu despre stilul de joc diferit”
Antrenorul celor de la Tottenham a declarat motivul din spatele transferului lui Radu Drăgușin: „Am vorbit cu Radu despre stilul de joc diferit”stiri romania

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham, iar Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, a declarat că avea nevoie de o rezervă pentru cei doi apărători centrali.

Transferul lui Radu Drăgușin a fost primit cu mare entuziasm în fotbalul din România, însă realitatea de la Londra a ieșit la iveală, după anunțul făcut de Ange Postecoglou, managerul lui Tottenham Hotspur.

Radu Drăgușin, rezerva lui Cristian Romero și Micky van de Ven

Tehnicianul londonezilor a fost întrebat dacă are de gând să schimbe sistemul de joc la unul cu trei fundași centrali, pentru ca Radu Drăgușin să se alăture primului „11”, iar Ange Postecoglou a oferit rapid un răspuns negativ, explicând motivul din spatele transferului fundașului român.

„Nu (n.r. nu va schimba sistemul). Realitatea e că nu am avut niciun fundaș central pentru o bună parte din sezon și a trebuit să joc acolo cu fundași laterali.

Motivul pentru care l-am adus pe Radu este că vor exista meciuri în care va trebui să schimb în centrul apărării. Nu doar din cauza accidentărilor. Ai nevoie de mai mult de doi fundași centrali de top.

Faptul că l-am adus pe Radu ne oferă acum posibilitatea de a avea trei fundași centrali de top. Meciuri diferite cer soluții diferite.

Am vorbit cu Radu despre stilul de joc diferit, e evident că noi jucăm altceva decât stilul cu care s-a obișnuit. A fost atras de proiect și el crede că de asta are nevoie în cariera sa”, a declarat Ange Postecoglu, potrivit Football London.

Radu Drăgușin în topul transferurilor din Premier League

„Drăgușin este cea mai scumpă mutare a iernii în Premier, simbol al unui mercato minor”, italienii de la Tuttomercatoweb subliniază perioada de transferuri extrem de „săracă” din campionatul Angliei.

„Un mercato mai subțire decât niciodată, cu trei zile rămase de negocieri care ar mai putea aduce câteva mutări de top.

La miezul nopții de 29 spre 30 ianuarie, Premier League are transferuri de doar 70 de milioane de euro: puțin mai mult decât Serie A, dar mai puțin decât Bundesliga, La Liga și Ligue
1, chiar și decât campionatul Braziliei”
, au mai scris italienii.

Citește și: Xavi Hernandez: „Te fac să te simți fără valoarea în fiecare zi”. Tehnicianul spaniol a vorbit despre cât poate fi să o antrenezi pe Barcelona

Ange Postecoglou a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Radu Drăgușin a fost adus la echipă.

[Sursa foto:…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.