Crin Antonescu: „Iohannis a ținut România pe o direcție corectă în vremuri foarte agitate”

0
36stiri romania

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, spune că președintele Klaus Iohannis a menținut România pe o direcție corectă.

Crin Antonescu: „Iohannis a ținut România pe o direcție corectă în vremuri foarte agitate”

„Apreciez foarte mult că președintele nu a mai folosit instituțiile internaționale, cercurile politice internaționale pentru a-și rezolva problemele politice interne”, a declarat acesta în emisiunea Studio Politic, la Digi24.

Întrebat dacă deplasările externe ale președintelui Klaus Iohannis sunt o problemă de imagine pentru acesta, Crin Antonescu a spus că nu este deranjat de ele. „Pot fi discutate și au prețul lor, chestiuni de imagine”, spune acesta.

Citește și: De ce nu își anunță Firea candidatura la primăria București? Acest echivoc din PSD nu ajută

„Nu mă deranjează. Sigur că aceste lucruri pot fi discutate și au prețul lor, chestiuni de imagine.

Pe mine mă interesează, și astea sunt niște reușite ale mandatului lui Iohannis, faptul că în ceea ce privește orientarea României, poziția internațională a României în vremuri foarte agitate a fost una corectă, mă interesează că în decursul celor nouă ani de mandat s-au mai normalizat niște lucruri, cât de cât, în ceea ce privește raporturile servicii-viață politică, justiție-viață politică. 

Apreciez foarte mult că președintele nu a mai folosit instituțiile internaționale, cercurile politice internaționale pentru a-și rezolva problemele politice interne așa cum s-a întâmplat cu predecesorul său.

Citește și: Grindeanu: „Nu există regim preferențial pentru camioanele din Ucraina. Dacă e, destitui conducerea”

Sunt lucruri care contează mai mult decât un traseu de vizite prezidențiale pe care unii îl pot interpreta ca un traseu de vacanță sau alții drept deschidere fără precedent în politica externă”, a declarat fostul președinte al PNL.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.