Meta pregătește 3 funcții noi care vor să revoluționeze experiența de utilizare

0
59
Meta pregătește 3 funcții noi care vor să revoluționeze experiența de utilizare
Meta pregătește 3 funcții noi care vor să revoluționeze experiența de utilizare



De-a lungul anilor, Meta a continuat să aducă actualizări și îmbunătățiri pentru WhatsApp, iar 2024 nu va face excepție. 

Conform informațiilor actualizate de la WABetaInfo, o sursă de încredere în ceea ce privește noutățile de la WhatsApp, se pare că urmează să avem parte de cel puțin trei funcții noi în viitorul apropiat. Aceste actualizări vin ca un răspuns la cererile și feedback-ul utilizatorilor și vor aduce îmbunătățiri semnificative experienței de utilizare a aplicației de mesagerie.

Untul de muscă, un nou aliment inventat de producători în căutarea disperată de „inovație culinară” și „sustenabilitate”

Partajarea actualizărilor de stare 

WABetaInfo, a descoperit recent că Meta planifică să adauge o nouă funcție care va permite partajarea actualizărilor de stare pe Instagram. În prezent, aplicațiile din ecosistemul Meta permit utilizatorilor să posteze și să partajeze conținut pe mai multe platforme, cum ar fi Instagram și Facebook. Cu toate acestea, WhatsApp a fost exclus până acum de la această funcționalitate. Cu toate acestea, se pare că acest lucru se va schimba în curând. Potrivit informațiilor recente de la WABetaInfo, Meta intenționează să permită utilizatorilor să partajeze starea lor din WhatsApp în povestea Instagram, cu doar o singură atingere. Acest lucru ar însemna că veți putea posta conținut încrucișat între cele două aplicații. „Această sugestie va apărea printr-o comandă rapidă convenabilă prezentată utilizatorilor imediat după postarea unei noi stări\”, spune site-ul.

Vladimir Putin și-a publicat declarația de avere din care reiese că este mai sărac decât un simplu cetățean. Reacții acide pe internet

Partajarea muzicii în timpul unui apel video

Potrivit testelor curente desfășurate de WhatsApp, se pare că se lucrează la o nouă funcție care va permite utilizatorilor să partajeze muzică în timpul unui apel video, folosind opțiunea de partajare a ecranului. Această caracteristică nu vă va oferi doar posibilitatea de a partaja imaginile de pe ecranul dvs., ci și sunetul, atunci când este necesar. Această nouă funcție are potențialul de a facilita colaborarea în domeniul media. De exemplu, veți putea viziona filme împreună cu prietenii și familia în timp real prin intermediul apelurilor video pe WhatsApp.

Părinţii studenţilor ucişi la 2 Mai resping banii propuși de familia Pascu și vor să dea poliția în judecată. „Eu nu cumpăr sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi”

Vom avea nume de utilizator WhatsApp

Fiecare platformă de socializare, inclusiv X (fostul Twitter), Instagram și Facebook, are propriul sistem de atribuire a unui nume de utilizator unic pentru fiecare cont. Competitorul WhatsApp, Telegram, a avut această funcție de ceva timp. Se pare că Meta, compania care deține WhatsApp, testează integrarea acestei caracteristici nu doar în aplicația mobilă, ci și în versiunea web a platformei. În prezent, pentru a vă conecta cu cineva pe WhatsApp, trebuie să partajați numărul de telefon. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba odată ce vor fi introduse numele sau nickname-urile de utilizator. Această funcționalitate nouă ar simplifica procesul de conectare și ar oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate atunci când interacționează cu alți utilizatori pe platformă. 

Potrivit WABetaInfo, „utilizatorii vor putea să-și personalizeze profilurile și să se conecteze cu ușurință cu alții folosind un identificator unic\”. Acest lucru vă va face mai ușor să găsiți și să vă conectați cu prietenii, familia și persoanele de contact. Toate aceste caracteristici au fost identificate în aplicația beta WhatsApp. Aceste trei caracteristici au șanse mari de a ajunge la versiunea finală, deoarece îmbunătățesc enorm gradul de utilizare.

România se află în topul celor mai corupte țări din UE, dar doi vecini vin puternic din urmă



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.