Monica Gabor, desființată în presa internațională după ce a spus că adoptă un băiețel. L-a dus înapoi la orfelinat după numai o zi

0
48


Un episod neplăcut a adus-o pe fosta doamnă Columbeanu în atenția presei internaționale. Acum ani în urmă, în 2014, Monica Gabor luase decizia de a adopta un copil. Dorința ei nu a ținut prea mult, căci băiețelul a fost ținut doar o zi în vila de la Izvorani, apoi dus înapoi la orfelinat. 

image

La acea vreme, Daily Mail scria despre actuala soție a lui Mr. Pink faptul că își anunțase intențiile de a adopta un băiețel, pe care l-a și luat peste noapte să doarmă în casa în care locuia cu fostul soț, dar pe care l-a dus repede înapoi, în mare secret. 

Articolul care a dezavantajat-o pe Monica Gabor 

Conform informațiilor puse la dispoziție de sursa amintită, Monica Gabor a decis să-l ducă pe cel mic înapoi la casa de copii, în mare secret, fără a dori să se afle. 

Articolul apărut în presa internațională / foto: captură Daily Mail

Articolul apărut în presa internațională / foto: captură Daily Mail

Monica Gabor, adevărul despre viața alături de Mr. Pink 

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a refăcut viața amoroasă în America, acum mai bine de 10 ani, alături de un afacerist chinez, cunoscut sub denumirea de Mr. Pink. Potentul om de afaceri nu duce grija zilei de mâine, nici el, dar nici familia lui. 

Cu toate acestea, Monica și Mr. Pink au decis să renunțe la toți angajații responsabili de curățenia și îngrijirea casei. Vedeta vorbea despre această decizie acum ani în urmă, pe Instagram, când își anunța fanii că a ales să aibă grijă de una singură de căminul ei. 

„Mă ocup personal de tot ce ţine de acasă, nu avem niciun angajat, pentru că-mi place să mă ocup de tot ce ţine de căminul nostru. Am momente în care am regrete, însă îmi place să mă concentrez pe lucrurile pe care le am şi să nu mă gândesc la ce nu am. Mă consider foarte norocoasă, să am o viaţă decentă, să am alături oameni cărora să le pese de mine”, a scris acum ceva vreme pe o rețea de socializare Monica Gabor.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.