Sorin Grindeanu, despre candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale: Să vină la partid

0
48stiri romania

Sorin Grindeanu, invitat la Jurnalul de Seară cu Cosmin Prelipceanu, a comentat în exclusivitate pentru Digi24 o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la președinția României, din partea PSD.

„Mircea Geoană în acest moment nu e membru PSD. Eu susțin că noi trebuie să avem candidat membru PSD. Punct”, a spus Sorin Grindeanu la Jurnalul de Seară cu Cosmin Prelipceanu.

„Dacă Mircea Geoană dorește să fie candidatul PSD, în primul rând trebuie să aibă o discuție cu noi, să revină în partid, fiindcă a fost președintele acestui partid, a fost membru de partid, și împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca stânga să dea viitorul președinte al României”, a spus Sorin Grindeanu.

„De 20 de ani avem candidați de dreapta, cred că stânga trebuie să dea președinte după 20 de ani și PSD este principalul partid de stânga. Nu personalizez. Dacă cineva dorește susținerea PSD-ului, nu se poate altcumva. Poate colegii mei o să aibă alt punct de vedere. Candidatul PSD este ales în congres, nu în ședințe scurte”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu susține că nu este imposibil pentru nimeni să devină candidatul PSD, dar cine dorește acest lucru, trebuie să vină la partid.

„Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid, să spui asta vreau să fac. Și-a exprimat vreodată public dorința…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.