Adela Popescu, Supărată După Ce Radu Vâlcan A Publicat Online O Imagine Cu Ea. „Să Vedeți Ce Jignire Publică A Putut Face”

0
45


Adela Popescu s-a supărat imediat când a văzut ce postare a făcut soțul său, chiar și fanii au fost luați prin surprindere. Vedeta s-a arătat revoltată și destul de supărată pe partenerul ei de viață, așa că și-a invitat urmăritorii să intre pe contul acestuia de socializare.

„Intrați, vă rog, pe contul lui, să vedeți ce jignire publică a putut face!”, a spus Adela Popescu.

Radu postase o fotografie cu Adela Popescu într-o ipostază nu tocmai măgulitoare. Genul acela de fotografie pe care cu toții o avem și pe care nu vrem să o arătăm nimănui.

3586056848272434787652474557569412938108725nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Leșinat, rupt după coșurile și pistruii ăia după față”, a fost mesajul postat de Radu Vâlcan în dreptul fotografiei cu care a reușit să-și enerveze soția. Mesajul acestuia a impresionat pe toată lumea, mai puțin pe Adela Popescu. Vedeta a venit imediat cu replica: „El îmi iubește coșurile?? Nu, mulțumesc”, a scris Adela în mediul online.

Chirurg filmat când lua şpagă pachete de ţigări sau sacoşe cu alimente de la pacienţi, deși are un salariu de 4.000 de euro

Recomandări

Chirurg filmat când lua şpagă pachete de ţigări sau sacoşe cu alimente de la pacienţi, deși are un salariu de 4.000 de euro

Recent, Adela dezvăluit că Radu nu este deloc un bărbat romantic

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții.

Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc. Nu îmi spune femeia mea. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te. Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat.

Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar ‘ca să mai stăm și noi de vorbă. Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră”, a spus Adela Popescu, în mediul online.


Google News
Urmărește-ne pe Google News

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală. Are și lift, iar elevii se bucură de numeroase avantaje

FANATIK.RO

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală. Are și lift, iar elevii se bucură de numeroase avantaje

S-a aflat! Ce au vorbit Lia Bugnar și Theo Rose, după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian: „A vrut să îmi spună că...„

Viva.ro

S-a aflat! Ce…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.