Alertă în România! Un tânăr de 17 ani a dispărut fără urmă. Cine îl vede este rugat să sune de urgență la 112

0
49


Este alertă în Iași. Autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția unui tânăr de 17 ani. Se pare că acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Poliția Română este în alertă și a cerut ajutorul cetățenilor. Cei care îl văd sunt rugați să anunțe imediat autoritățile.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la dispariția tânărului Cristian Matasă, în vârstă de 17 ani, din Iași. Cel care a dat alarma a fost chiar tatăl băiatului. Se pare că aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu în urmă cu doar câteva zile și nu a mai revenit până în prezent. Autoritățile au demarat căutările.

„La data de 27 ianuarie 2024, poliția a fost sesizată de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Iași despre faptul că fiul lui, MATASĂ CRISTIAN, de 17 ani, domiciliat în municipiul Iași, în dimineața zilei de 27.01.2024 a plecat de domiciliu și nu s-a mai întors”, a transmis Poliția.

Potrivit informațiilor oferite de către autorități, semnalmentele tânărului sunt: 170 cm înălțime, ochi căprui, ten deschis cu tendință acneică, păr șaten deschis, tuns scurt și aproximativ 60 de kilograme.

La momentul plecării tânărul purta: o geacă de culoare negru, pantaloni de trening de culoare gri și era încălțat cu adidași de culoare neagră.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea lui Cristian Matasă este rugată să apeleze Serviciul Unic 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

(CITEȘTE ȘI: CUM A SALVAT RAMONA, DE LA POLIŢIA CAPITALEI, O TÂNĂRĂ CARE VOIA SĂ SE SINUCIDĂ! LĂSASE ŞI BILET DE ADIO)

Ce trebuie să faci dacă îl vezi pe Cristian Matasă. Este lege

Cine îl vede pe Cristian Matasă este rugat să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a oferi toate detaliile către structurile competente. Procedura este prevăzută în Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

„În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.