Cazul fetiței de 9 ani omorâtă în bătaie. Două zile vecinii au auzit-o plângând și țipând, dar nu au sunat la 112

0
44
Cazul fetiței de 9 ani omorâtă în bătaie. Două zile vecinii au auzit-o plângând și țipând, dar nu au sunat la 112
Cazul fetiței de 9 ani omorâtă în bătaie. Două zile vecinii au auzit-o plângând și țipând, dar nu au sunat la 112


Apar detalii cumplite despre tragedia de la Galați unde o fetiță de 9 ani a sfârșit după ce mama ei a bătut-o cu sălbăticie. Copila s-a trezit miercuri dimineață, dar a leșinat imediat. Unchiul ei a sunat la 112 și a cerut un echipaj medical. Din păcate copila, care avea pe corp urme de violență extremă, nu a supraviețuit. Revoltător este că vecinii au declarat presei locale că de două zile o auzeau pe fată plângând și țipând. Nimeni nu a intervenit. Nimeni nu a sunat la 112.

Sursa foto: captură video Observator

Sursa foto: captură video Observator

Alexandra Elena a fost bătută cu sălbăticie

Copilă de numai nouă ani a murit miercuri dimineață, la câteva secunde după ce s-a trezit din somn. Unchiul fetiței s-a speriat în momentul în care Alexandra Elena a leșinat. A sunat la 112, dar copila nu amai putut fi salvată.

„Echipajul medical a constatat că pe trupul fetiței erau prezente multiple leziuni. În ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta nu a mai putut fi readusă la viață”, a precizat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Primele informații venite din partea celor apropiați familiei Vasilache indică faptul că mama, Eugenia, în vârstă de 30 de ani, cu posibile probleme psihice, ar fi bătut-o frecvent pe copilă, relatează Viața Liberă.

Femeia este principala suspectă, însă ancheta în acest sens va fi dificilă, deoarece nu se știe dacă va putea fi audiată.

Martore la ceea ce se întâmpla în casă cu fetița de 9 ani au fost tot timpul surorile ei în vârstă de 5 și 7 ani, care au ajuns deja în custodia statului.

„Am fost sesizați și ne-am deplasat de urgență la domiciliul familiei. Fetițele au fost preluate, se află în siguranță și vor fi date în grija unui asistent maternal. La o primă evaluare, minorele sunt în stare bună, dar vor fi evaluate complet, din punct de vedere psihologic și medical”, ne-a declarat Tania Calcan, purtătorul de cuvât al DGASPC Galați.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.