Cum arată acum și cu ce se ocupă Nuți, fosta bonă a familiei Reghecampf. Curând revine pe micile ecrane, alături de Anamaria Prodan

0
38


Cu siguranță românii care au urmărit acum ani de zile show-ul care prezenta viața familiei Reghecampf nu au uitat-o nici pe Nuți, bona pe care Anamaria Prodan a făcut-o celebră. Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a retras din viața sexy-impresarei. 

Nuți și Bebeto / foto: social media

Nuți și Bebeto / foto: social media

Pe numele real Elena Fulgeanu, aceasta se pregătește să revină în lumina reflectoarelor curând, alături de Anamaria Prodan. În prezent, Nuți locuiește de ceva vreme în străinătate, acolo unde s-a mutat împreună cu Victor, iubitul ei. 

Anamaria Prodan și Nuți, revedere emoționantă!

Nuți a intrat în familia Reghecampf atunci când avea doar 23 de ani. A fost responsabilă cu creșterea copiilor. De asemenea, o însoțea pe vedetă în toate destinațiile în care a trebuit să meargă în toată perioada în care a lucrat cu Nuți. 

Recent, cele două s-au revăzut în emisiunea lui Dan Capatos, momentul fiind unul de-a dreptul emoționant. Cu acest prilej, Elena Fulgeanu a anunțat revenirea ei pe micile ecrane. 

Nuți s-a mutat în străinătate / foto: social media

Nuți s-a mutat în străinătate / foto: social media

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

De asemenea, impresara a ținut să anunțe și faptul că un al optulea sezon al emisiunii „Punct și de la capăt”, de la Antena Stars, va reveni pe micile ecrane, iar nuți va avea câteva apariții în unele din edițiile show-ului. 

Revederea dintre cele două / foto: captură Antena Stars

Revederea dintre cele două / foto: captură Antena Stars

„Acesta chiar este…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.