Dan Negru, impresionat de una dintre concurentele de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

0
57
Dan Negru, impresionat de una dintre concurentele de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”
Dan Negru, impresionat de una dintre concurentele de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”stiri romania

Ce a spus prezentatorul despre transferul lui Luis Figo, în anii 2000, și care este legătura celebrului fotbalist cu povestea uneia dintre concurentele show-ului.

În această seară, în cadrul unei noi ediții a popularului quiz show “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzat la Kanal D la ora 23:30, cinci concurenți extrem de bine pregătiți intra în jocul cuvintelor al amfitrionului emisiunii, Dan Negru. Aceștia vor avea parte de provocarea de a dezlega cuvintele și a oferi enunțuri corecte la definițiile prezentate de către Dan Negru.

În această seară, prezentatorul se va afla față în față cu o concurentă care îl va impresiona profund.

Aceasta, fost sudor de meserie pe șantierul naval din Galați timp de 37 de ani, acum pensionară, a captat atenția lui Dan Negru.

Sudor la Galați? 37 de ani? Acela este un șantier reprezentativ pentru Europa. Am vizitat de câteva ori locul acela, mi-a plăcut. Sudor timp de 37 de ani! Este o realizare remarcabilă. Viața nu este ușoară pentru un sudor, cu atât mai puțin pentru o femeie“, a declarat Dan Negru, moment în care i-a strâns mâna concurentei.

Dan Negru a continuat cu o observație interesantă, menționând că întreg combinatul de la Galați a fost vândut la un preț comparabil cu suma pe care Real Madrid a plătit-o pentru fotbalistul celebru Figo.

„Combinatul de la Galați l-au vândut românii cu prețul pe care l-a vândut Real Madrid pe Figo (n.r. Luis Figo). În anii 2000, vreo 60 de milioane de Euro a costat transferul lui Figo, fotbalistul, măi, tot atât a costat și industria“,  a subliniat prezentatorul.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească ediția din această seară a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzat la Kanal D, începând cu ora 23:30, pentru a descoperi cum se vor descurca cei cinci concurenți în fața definițiilor enunțate de Dan Negru.
Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.