De ce dansează PSD și PNL în jurul „comasării”, sau operațiunea „Salvați-l pe Nicu Ciucă”

0
61
De ce dansează PSD și PNL în jurul „comasării”, sau operațiunea „Salvați-l pe Nicu Ciucă”
De ce dansează PSD și PNL în jurul „comasării”, sau operațiunea „Salvați-l pe Nicu Ciucă”stiri romania

Dincolo de circul pe care l-a făcut George Simion astăzi intrând cu forța peste liderii PSD la ședința conducerii social-democrate și apoi obligându-i pe liberali să se încuie și ei în sala de ședințe ca să evite scandalul transmis live pe facebook de șeful AUR, cele două partide care formează astăzi guvernul au jucat propriile scenete în care s-au făcut că discută despre strategia pentru europarlamentare și ce se va întâmpla cu alegerile locale – vor fi sau nu organizate concomitent cu europarlamentarele. 

Comasarea localelor cu europarlamentarele este o miză uriașă pentru PNL, care crede că ar fi singura soluție ca astfel, cu ajutorul primarilor din țară care ar fi motivați „să tragă” la alegeri pentru ei înșiși, ar trage după ei și lista pentru PE (pe calculele lui Bode ar obține 8-9 posturi). Dar miza este și mai mare pentru Nicolae Ciucă și pentru supraviețuirea sa în fruntea PNL. 

De luni de zile se tot vorbește în partid despre faptul că, în mod tradițional, șeful partidului va plăti cu funcția pentru un eventual eșec la europarlamentare. Și fără sacrificiul ritualic, pe Ciucă nu îl susține și nu îl simpatizează nimeni în propriul partid și este perceput în continuare ca un corp străin implantat cu forța de Klaus Iohannis la șefia PNL. 

Este deja antologică în PSD o istorioară de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.