FRF sau Rapid, la cine ajung banii pentru Radu Drăgușin? Reacția lui Răzvan Burleanu

0
51


Articol de Daniel Grigore – Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024, 11:42 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 11:42

Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu a putut confirma dacă banii aferenți taxei de formare a lui Radu Drăgușin vor ajunge în conturile Federației.

Pe 11 ianuarie, Radu Drăgușin a devenit, oficial, jucătorul celor de la Tottenham, cumpărat de Spurs de la Genoa cu 25 de milioane de euro.

Conform regulamentelor în vigoare, Tottenham se vede nevoită să distribuie 5% din suma de transfer, în acest caz 1,25 milioane de euro, cluburilor care l-au format pe Drăgușin, adică formațiilor la care Radu a fost legitimat între 12 și 23 de ani.

Vorbim despre fosta academie Regal Sport, la care Radu a fost legitimat între 2013 și 2018, și despre Juventus, de care fundașul român a aparținut până în vara lui 2023.

Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută

DINAMO

Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută

Unde ajung banii de pe urma vânzării lui Radu Drăgușin la Tottenham?

Conform mecanismului gândit de UEFA, clubul bucureștean ar fi trebuit să primească 30% din această sumă (5% pentru fiecare an în care l-a deținut pe Drăgușin între 12 și 15 ani,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.