interdicție la transferuri două ferestre de mercato!

0
49stiri romania

  • La Liga: Barcelona – Osasuna, miercuri, 20:00, DGS 1

  • Premier League: Liverpool – Chelsea, miercuri, 22:15, DGS 1

Decizia a fost luată în urma rezilierii unilaterale a contractului lui Iulian Roșu. Fotbalistul care a fost forțat să plece de la Dinamo a contestat decizia la Comisii, care au dictat interdicție la transferuri pentru clubul din ”Ștefan cel Mare”, până la plata datoriilor către fotbalist.

UPDATE: LPF a anunțat pe site-ul oficial că Dinamo are interdicție la transferuri, pentru că i-a reziliat unilateral contractul lui Iulian Roșu fără justă cauză.

Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer.

Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată în decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor.

Comisia a dictat interdicție la transferuri…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.