Medicii i-au pus în vedere lui Traian Băsescu să-și pregătească un aparat de oxigen acasă

0
52
Medicii i-au pus în vedere lui Traian Băsescu să-și pregătească un aparat de oxigen acasă
Medicii i-au pus în vedere lui Traian Băsescu să-și pregătească un aparat de oxigen acasăFostul președinte al României are prescris un tratament și ar urma să plece în curând de la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Spitalul Militar din București. Alte surse, citate de Realitatea Plus, afirmă că Traian Băsescu ar fi fost deja externat.

Noi date despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Fostul președinte a fost externat din spital – SURSE

Acesta a petrecut peste o săptămână la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală, unde ar fi fost conectat la aparatul de oxigen.

Vineri seară, fostul președinte a ajuns într-o stare destul de gravă la Spitalul Militar din Capitală. În tot acest timp, el a fost internat în Secția de Boli Infecțioase a unității medicale, unde a avut parte de un tratament extrem de stric. Medicii au stabilit că Băsescu suferă de viroză pulmonară puternică. 

 

 Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.