Pro TV pregătește bomba: Elena Chiriac la Survivor

0
45


Fără îndoială, finalista ediției din anul 2022, Elena Chiriac, este una dintre marile absențe de la Survivor All Stars. Producătorii show-ului pregătesc însă marea surpriză. Mai precis, chiar dacă inițial au fost refuzați, aceștia au în plan să o readucă în competiție pe tânăra care-i bătea la dueluri pe Marian Drăgulescu, Zmărăndescu, Ionuț Popa sau Delea. Elena l-ar putea pune la punct și pe Jador, artistul care deja a fost luat în vizor prin atitudinea pe care o are vizavi de concurente.  CANCAN.RO are toate detaliile și le prezintă în exclusivitate.

Elena Chiriac a constituit marea surpriză de la Survivor 2022, după ce a fost la un pas de a câștiga marea finală. Printre victimele ei de atunci s-au numărat TJ Miles, Marian Drăgulescu, Cătălin Zmărăndescu, Ionuț Popa sau Delea (învins și el de două ori în finală). Și nu puțini au fost cei care s-au mirat cum o fată i-a putut învinge în probele fizice. Dar și pentru curajul și atitudinea ei de luptătoare.

stiri romania
Elena Chiriac, la „Survivor România” 2022. Sursă foto: Captură Pro TV

De ceva timp însă, de Elena nu s-a mai auzit nimic. Iar numeroșii săi fani chiar s-au întrebat ce se întâmplă cu aceasta. Mai ales că ea reprezintă, fără îndoială, una dintre marile absențe de la Survivor All Stars.

(VEZI ȘI: ELENA CHIRIAC, FINALISTA SURVIVOR, L-A VRĂJIT PE FIUL MADONNEI! CE AU FĂCUT ÎNAINTE DE FESTIVALUL SAGA)

„Elena Chiriac s-ar putea întoarce la Survivor”

Ei bine, chiar dacă recent, alți patru concurenți s-au alăturat celor care deja au plecat la începutul anului în Republica Dominicană, PRO TV pregătește o mare surpriză. Mai precis, revenirea Elenei Chiriac, printre competitori. Rămâne doar de văzut dacă de data aceasta, discuțiile între părți se vor concretiza.

„Elena Chiriac s-ar putea întoarce la Survivor. A fost foarte iubită. Și mulți fani se întreabă de ce nu se numără și ea printre participanții actualei ediții. Mai ales că la linia de start sunt concurenți ce au participat și au impresionat la show-urile de până acum. I s-a propus și la început, dar a refuzat”, a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO o sursă din interiorul show-ului.

(CITEȘTE ȘI: BROMANIA NU ȘI-A PUTUT LUA OCHII DE LA ELENA CHIRIAC, FOSTA CONCURENTĂ SURVIVOR! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ PARTY-UL DIN CARTIERUL MILIONARILOR?)

Luptătorul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.