PSD și PNL în tandem la alegeri. Grindeanu: „E o variantă ca un partid să aibă funcția de președinte, iar celălalt cea de premier”

0
45stiri romania

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat marți, la Jurnalul de Seară, de la Digi24, referitor la alegerile de anul acesta, că poate fi o variantă ca unul dintre partide să aibă funcția de președinte, iar celălalt să aibă funcția de prim-ministru. De asemenea, ministrul a mai adăugat că ar mai fi și o altă opțiune, ca fiecare să candideze separat.

„Toată lumea își dorește, și a văzut în acești doi ani, că România a furnizat stabilitate, a fost un partener serios prin acest tandem. Cred că ar trebui să continue și principala cheie prin care trebuie să privim alegerile din 2024 este aceasta, a stabilității. Când faci lucruri care ar schimba o ordine firească trebuie să prezinți că așa e onest, să le spui cetățenilor că vrei să faci alegerile A cu B, fiindcă Coaliția s-a gândit așa și asta e oferta pentru români, poate un candidat comun la prezidențiale, de ce excludem acest lucru. Trebuie spus acest lucru direct și transparent și trebuie discutate, de la primele alegeri până la ultimele, în cadrul Coaliției și după ce ajungem la un plan acceptat să îl prezentăm românilor”, a explicat Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu nu exclude varianta ca funcțiile să fie în tandem

Ministrul a spus că nu exclude varianta ca funcțiile să fie în tandem.

„Nu exclud ca funcțiile să fie în tandem. Am văzut…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.