Runda 2. Parlamentarii AUR au forțat clanța la sala PNL din Camera Deputaților: ‘Asta e politica, George’

0
50


Parlamentarii AUR, conduși de George Simion, au continuat miercuri la sala de ședințe a PNL din Camera Deputaților protestul început la sala de reuniuni a social-democraților.

După ce au primit asigurări de la liderul interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis (PSD), că vor primi lămuriri despre comasarea alegerilor, parlamentarii AUR au urcat un etaj în Parlament la „vecinii” de la PNL, partenerii de coaliție ai PSD-ului.

George Simion s-a dus țintă la ușa de intrare în sala de ședință a liberalilor și a încercat de câteva ori clanța, însă ușa era închisă.

Miez și coajă

Parlamentarii AUR s-au înghesuit apoi în holul care face intrarea spre sala liberalilor, alături de jurnaliști și funcționari din Parlament, unde au făcut declarații. „Noi vorbim de miezul problemei, ei vorbesc de coajă. În interesul cui vorbesc de coajă?”, a spus deputatul AUR Ringo Dămureanu.

„Vor supraimpozitarea salariilor, să-i pedepseasca pe cei care au invatat”, le-a acuzat deputatul PSD Antonio Andrușceac pe partidele din coaliție. „Asta e România Colonia, nu România Suverană”, a adăugat acesta.

Președintele AUR, George Simion, a spus că planul de comasare a alegerilor „cu siguranta este o actiune tintita…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.stiripesurse.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.