Serghei Mizil cere castrarea lui Bogdan Buta

0
45


Bogdan Buta, patronul Untold, este anchetat de Poliție, după ce doi minori l-au acuzat de agresiune sexuală. Dacă va fi găsit vinovat, milionarul riscă ani grei de închisoare. Serghei Mizil, fostul “copil de bani gata” al regimului Ceaușescu, cere „castrarea chimică” și „pârnaie” pe viață pentru pedofili, însă, în acest caz, fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil are câteva semne de întrebare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile.

Jurnalistul Liviu Alexa a denunțat, luni, presupuse fapte de pedofilie săvârșite de Bogdan Buta, nimeni altul decât patronul UNTOLD. Milionarul este acuzat că ar fi racolat și întreținut raporturi homosexuale cu doi minori. Potrivit dezvăluirilor, bărbatul ar fi făcut sex în 2021 cu adolescenții invitați la el acasă, în vârstă de 15 și 16 ani. Aceștia ar fi fost îmbătați și drogați, potrivit propriilor declarații.

Ca urmare a dezvăluirilor din ziardecluj.ro, Serviciul de Investigații Criminale din IPJ Cluj și Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-au autosesizat.

„Mi se pare îngrozitor! La banii ăia…”

CANCAN.RO a luat legătura cu Serghei Mizil, om de afaceri care, de-a lungul timpului, a privit – pe bună dreptate – cu dispreț pedofilia. Cazul prezentat de Liviu Alexa îi ridică, însă, anumite semne de întrebare.

În zilele noastre, poți să accepți și partea cealaltă (n.r. homosexualitatea), că na… Dar asta cu pedofilia… Eu zic că trebuie demonstrat totuși. Poliția s-a autosesizat, dar știi ce mi se pare mie curios? După doi ani de zile spui? Am văzut filmările cu copiii, dar eu am o singură întrebare: de ce nu au spus atunci? Mie mi se pare puțin șantaj aici. De ce nu au reclamat atunci? Oricum, este o chestie extrem de gravă. Dacă este adevărat, nu are nicio șansă (n.r. Bogdan Buta), că nu se prescrie. Am rămas mirat… Totuși, la nivelul ăla și la banii ăia să faci asemenea chestii… Mi se pare ceva îngrozitor„, ne-a declarat, în primă fază, Serghei Mizil.

(VEZI AICI: JURNALISTUL LIVIU ALEXA DENUNȚĂ PRESUPUSE FAPTE DE PEDOFILIE SĂVÂRȘITE DE MILIONARUL BOGDAN BUTA. PATRONUL UNTOLD, ACUZAT CĂ A RACOLAT ȘI ÎNTREȚINUT RAPORTURI HOMOSEXUALE CU DOI MINORI!)

„Totul pornește de la droguri”

În opinia lui Serghei Mizil, cei care abuzează sexual minorii ar merita o pedeapsă dură și, totodată,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.