Test de perspicacitate | Găseşte raţa ascunsă în imagine? Mulţi nu o descoperă nici după minute bune

0
52


Dragi cititori, CANCAN.RO a pregătit pentru voi un test de perspicacitate. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți rața ascunsă în imagine. Mulți oameni nu reușesc să o descopere nici după minute bune de privit fotografia.

Savantul britanic Sir Francis Galton a realizat primul test standardizat de măsurare a inteligenței, în 1874, însă era corelat cu rasa, dimensiunea craniului sau conformația mușchilor. Odată cu trecerea timpului, au ieșit la iveală din în ce mai multe informații despre creierul. Astfel a apărut primul test de inteligență bazat pe abilități lingvistice, elaborat de către psihologul francez Alfred Binet.

Vezi și: TEST DE INTELIGENȚĂ | CÂTE DIFERENȚE SUNT, DE FAPT, ÎNTRE CELE 2 IMAGINI?

Ulterior, testele IQ au fost modificate și adaptate, iar acum sunt la îndemâna oricui și există sub diferite forme, precum iluzii optice, puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere, identificarea unui patern sau operații matematice.

Unde este ascunsă rața în imagine?

Chiar dacă ați avut o zi agitată, acum puteți să luați o mică pauză. Astfel de teste de perspicacitate vă ajută să vă antrenați mintea și să vă testați răbdarea. În plus, este sunt bune instrumente pentru măsurarea inteligenței. Așadar nu mai stați pe gânduri și găsiți rața ascunsă în imagine. 3, 2, 1… start!

Fotografia este, de fapt, o iluzie optică. Așadar, trebuie să fiți foarte atenți la detalii și să priviți în fiecare colțișor. Probabil, urșii v-au „invadat” deja mintea, însă credeți-ne e cuvânt că există și o rață în imagine.

Așadar, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem unde se află rața mult căutată. Ei bine, trebuie să priviți în colțul din stânga, în partea de sus. Acolo puteți vedea un cap de rață albă, cu ciocul galben.

raspuns test iq
Aici puteți vedea unde se află, de fapt, rața!

Dacă ați reușit să aflați unde se află rața ascunsă în imagine, înainte de explicațiile noastre, vă felicităm! În plus, vă propunem să vă antrenați mintea cu mai multe astfel de teste puse la dispoziție de CANCAN.RO.

Ce reprezintă IQ-ul?

IQ-ul reprezintă coeficientul prin care este măsurată inteligența umană, iar în funcție de răspunsurile oferite în cazul testelor, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii.

  • IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
  • IQ…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.