Traian Petcu revine în politică » Stiri Barlad » Spinos Media

0
41


– Reclama –

Anul 2024 va fi unul extrem de interesant pentru viața politică bârlădeană.
Cu siguranță anunțul doctorului Traian Petcu nu este la voia întâmplării.
Acesta a reapărut pe esichetul politic, de data aceasta la PNL.

Anunțul a fost făcut public chiar de acesta, prin intermediul unei postări publice, iar impactul a fost unul pozitiv în doar câteva zeci de minute postarea sa primind likeuri și comentarii. 

“ După 4 ani de abstinență politică, am decis să las în urmă trecutul, fără să fac comentarii sau altfel de aprecieri în acest sens.
În această perioadă am dezvoltat mai multe proiecte personale și de familie.

În urma unor sugestii venite din partea unor prieteni și a invitației Președintelui Organizației Bârlad a Partidului Național Liberal, prin persoana domnului Prefect Onofrei Daniel, am răspuns pozitiv invitației, iar în această seară am avut deosebita onoare de a fi primit în rândurile PNL prin voturile acordate de către membrii organizației Bârlad, cărora le mulțumesc pe această cale!

În concluzie, am reintrat în politică, respectiv în Organizația PNL Bârlad!
Doamne ajută!”, scrie doctorul Traian Petcu.
Traian Petcu

Traian Petcu are 47 de ani este doctorand în medicinã veterinarã, a fost ales consilier local în 2008, viceprimar al Bârladului din 2009 pânã în 2012, reales din 2012 pânã în ianuarie 2013,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “spinos.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.