Traian Petcu revine în politică

0
61
Traian Petcu revine în politică
Traian Petcu revine în politică


– Advertisement –

Traian Petcu, fost membru PSD până în urmă cu patru ani, revine în politică, dar nu ca social-democrat, ci ca liberal. Anunțul a fost făcut în această seară pe pagina sa de Facebook, unde precizează că Daniel Onofrei, președintele Organizației PNL Bârlad, i-a făcut invitația de a se alătura liberalilor bârlădeni.

„După 4 ani de abstinență politică, am decis să las în urmă trecutul, fără să fac comentarii sau altfel de aprecieri în acest sens. În această perioadă am dezvoltat mai multe proiecte personale și de familie. În urma unor sugestii venite din partea unor prieteni și a invitației Președintelui Organizației Bârlad a Partidului Național Liberal, prin persoana domnului Prefect Onofrei Daniel, am răspuns pozitiv invitației, iar în această seară am avut deosebita onoare de a fi primit în rândurile PNL prin voturile acordate de către membrii organizației Bârlad, cărora le mulțumesc pe această cale! În concluzie, am reintrat în politică, respectiv în Organizația PNL Bârlad! Doamne ajută!”, a scris Traian Petcu pe pagina sa.

Traian Petcu este de profesie medic veterinar, a fost viceprimar al Bârladului în mandatul 2008-2012, ulterior a deținut funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare si pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

 Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “puls24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.