VIDEO Dronă ucraineană păcălește sistemul antiaerian rus de 200.000.000$. Aruncă în aer o rafinărie

0
46stiri romania

O dronă ucraineană a lovit în cursul nopții o rafinărie de petrol din Sankt Petersburg, evitând cel mai avansat sistem de apărare aeriană al Rusiei, au declarat surse pentru Kyiv Post.

Potrivit presei ruse, locuitorii orașului au fost treziți de o explozie puternică la primele ore ale dimineții de miercuri.

“Bubuitura a fost înregistrată video de la un interfon din Nevsky, dar a fost auzită și în Kupchino, Kirovsky și chiar în centrul orașului”, a relatat Mash.

O sursă din cadrul serviciilor speciale ucrainene a confirmat că este vorba despre sunetul unei drone ucrainene care a lovit rafinăria de petrol Nevsky Mazut în cadrul unei operațiuni a Direcției principale de informații (HUR).

Presa rusă a relatat că mai multe rezervoare de depozitare de la rafinărie au fost avariate, dar că incendiile au fost “stinse rapid”.

Apărarea aeriană rusă care folosește sistemul S-400 Triumph a încercat să doboare drona în jurul orei 4:20, dar, potrivit presei ruse, aceasta a continuat să zboare încă 30 de minute înainte de a se prăbuși în rafinărie.

 

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.