Condusă cu 19 puncte de deținătoarea trofeului Eurocup la baschet masculin, U-BT Cluj a reușit cea mai tare revenire din istoria clubului

0
17


Articol de Adrian Jitea – Publicat joi, 01 februarie 2024, 00:22 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 03:11

U-BT Cluj-Napoca a învins-o în deplasare pe Gran Canaria, scor 113-111, și e cu un pas în sferturile de finală din Eurocup la baschet masculin. E una dintre marile victorii ale sezonului pentru sportul românesc, reușită în ultima secundă a prelungirilor, prin coșul lui Emanuel Cățe.

U-BT Cluj-Napoca are un sezon european formidabil. Campioana României a depășit deja toate așteptările și continuă să ofere meciuri memorabile.

Tensiuni înaintea duelului Minaur - Rapid, din „Liga Florilor”: „Nu am avut de ales”

Liga Florilor

Tensiuni înaintea duelului Minaur – Rapid, din „Liga Florilor”: „Nu am avut de ales”

A fost cazul și miercuri seară, în sala lui Gran Canaria, deținătoarea Eurocup și echipa care tocmai o zdrobise pe Real Madrid, scor 100-77. Cele două se află în luptă directă pentru primele două poziții din grupă, implicit pentru calificarea directă în sferturile de finală.

U-BT Cluj-Napoca, revenire epocală contra lui Gran Canaria

Primul sfert a fost cel mai prost al clujenilor din actuala ediție. Ibericii au punctat din toate pozițiile și conduceau 37-20. Avansul maxim a fost de 19 puncte!

A urmat o revenire de poveste, una dintre cele mai frumoase…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.