De ce a divorțat Alin Gălățescu de soție

0
48


Alin Gălățescu a avut premiera unui nou show de modă dedicat lui Mircea Eliade. Criticul de modă a făcut „o figură” frumoasă și a realizat un spectacol de zile mari la care a fost prezentă și fiica lui și a fostei soții, micuța Elida. Sincer și deschis, criticul de modă a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO în care a vorbit despre cea mai mare fană a sa, dar și despre motivul pentru care el și fosta soție, Simona, deși sunt în relații foarte bune, au ajuns la divorț.

Criticul de modă a fost însoțit de cea mai mare susținătoare a sa

Când spui modă, gândul ți se duce automat și la Alin Gălățescu. Creatorul este unul dintre pionierii modei în România, iar prezntările sale sunt printre cele mai de succes din țară. La un astfel de show l-am întâlnit și noi, însă nu era singur, ci alături de cea mai mare susținătoare a lui. Este vorba despre fiica sa, Elida. Acum, fetița are opt ani, însă încă de când era nou născută „l-a însoțit” pe Alin la show-uri.

„Este un show de stilism dedicate marelui Mircea Eliade. Este un ciclu de showuri al meu care se cheamă Dialoguri. De această dată este Modă vs Spiritualitate. Înainte a fost Modă vs Pictură, Modă vs Sculptură, Modă vs Poezie despre Nichita Stănescu, am mers în zone abstracte. Acum am mers într-o zonă multiculturală.

Alin Gălățescu, dezvăluiri despre viața profesională și cea personală

De când avea câteva luni făceam showuri cu ea pe mână. Era cât jumătate din brațul meu și făceam repetiții desupra unor piscine cu zeci de modele. Când avea opt luni am luat-o la Paris Fashion Week la show-uri, la șase luni după a fost din nou la Paris alături de mama ei, Simona Semen. A intrat chiar la show-uri. Ea s-a născut în lumea aceasta, este în Universul acesta dintotdeauna. În timpul zilei, când eu eram la lucru, mama Elidei și cu ea erau la atelier. Avea locul ei pe bancul de creație și acolo a crescut. Cu clienți, cu oamenii din atelier, așa a crescut”, a dezvăluit creatorul de modă pentru CANCAN.RO.

( CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ MILIONARUL CARE I-A SUCIT MINȚILE SEXOASEI ARTISTE?! EL ESTE NOUL IUBIT AL ALEXANDREI STAN! )

Alin Gălățescu spune motivul divorțului: „Ne-am focusat pe copil și deveniserăm doar prieteni”

Fiindcă este un tată deschis și mereu o are alături pe fiica lui, este firesc să ne întrebăm cum i-a explicat Alin Gălățescu micuței lui despărțirea de mama sa. Criticul de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.