De la Speranță la Realitate: Peste 60 de oameni si-au gasit adăpost șI îngrijire la Casa Nicolae

0
46
De la Speranță la Realitate: Peste 60 de oameni si-au gasit adăpost șI îngrijire la Casa Nicolae
De la Speranță la Realitate: Peste 60 de oameni si-au gasit adăpost șI îngrijire la Casa Nicolae

În satul Rădeni, comuna Frumușica, județul Botoșani, Casa Nicolae a devenit o adevărată oază de speranță pentru peste 60 de persoane în vârstă, abandonate și fără adăpost. Acești oameni, proveniți din diverse medii, inclusiv din aparatul de stat, au găsit sprijin și căldură umană în cadrul acestei case, datorită eforturilor voluntarilor din cadrul Asociației Happy.

Cu sprijinul prețios al Asociației Salvează o Inimă, sub conducerea președintelui Vlad Plăcintă, Casa Nicolae a fost renovată și extinsă, oferind astfel condiții mai bune pentru cei găzduiți. Renovarea a fost posibilă și datorită generozității oamenilor de pe platforma online, care au donat resurse financiare și materiale de construcție.

Deși Casa Nicolae nu primește sprijin financiar din partea statului român sau al autorităților locale, ea reușește să-și autofinanțeze activitățile prin donații. Beneficiarii găzduiți primesc nu doar adăpost, ci și hrană, medicamente și îngrijiri medicale, totul posibil datorită bunăvoinței celor care contribuie la acest proiect umanitar.

Ionela Ivan Tudose, președintele Asociației Happy, subliniază că există încă o nevoie urgentă pentru o nouă locuință, deoarece solicitările pentru adăpost sunt în creștere zilnică. Cei interesați să contribuie la construcția noii case pot face donații pe site-ul dedicat sau pot aduce materiale de construcție în sprijinul proiectului.

Pe lângă donații, există și posibilitatea de a rezerva mese calde pentru persoanele aflate în grija Casei Nicolae, prin intermediul calendarului de rezervări online disponibil pe site. De asemenea, se oferă opțiunea de a organiza parastase online, de a sărbători zile de naștere sau de a dona pentru diverse programe menite să îmbunătățească viața celor găzduiți.

Într-o lume în continuă schimbare, Casa Nicolae rămâne un exemplu de solidaritate și compasiune, unde fiecare contribuție aduce o rază de lumină în viețile celor care au nevoie de sprijinul comunității.

Ajutați-ne să ne continuăm misiunea!

Cum poți face acest lucru:

Rezervând din calendar o masă caldă

Încălzind o zi Casa Nicolae

Plătind pentru o zi de energie electrică

Organizând un praznic.

𝑭𝒊𝒓𝒎𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒐𝒕 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒓𝒗𝒂 𝒎𝒆𝒔𝒆 𝒄𝒂𝒍𝒅𝒆 𝒔𝒂𝒖 𝒏𝒆 𝒑𝒐𝒕 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒂 𝒊𝒏 𝒃𝒂𝒛𝒂 𝒖𝒏𝒖𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕 𝒅𝒆 𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒐𝒓𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊𝒍 𝒑𝒐𝒕 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒂𝒓𝒄𝒂 𝒅𝒆 𝒑𝒆 𝒘𝒆𝒃𝒔𝒊𝒕𝒆.

🔴🏦 Contul Bancar:

Asociația H.A.P.P.Y Botoșani

CUI 33420329

🏦 Cont Bancar BCR:
🏦 RON: ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

RO71 RNCB 0041 1470 3703 0001

Revolut: 0756 314 281

PAYPAL asociatiahappy@gmail.com

Dumnezeu să binecuvânteze fiecare gest de sprijin și să aducă lumină în viețile celor aflați la Casa Nicolae! 🌈🤝
stiri romania stiri romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.