Diferența uriașă de vârstă dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Povestea de dragoste care uimește pe toată lumea

0
42


Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu care a captivat inimile fanilor din întreaga lume, cu o poveste de dragoste care a rezistat timpului. Cu toate acestea, mulți dintre admiratorii lor nu au realizat inițial diferența semnificativă de vârstă dintre cei doi.

Iulia Vântur și Salman Khan. Foto: arhiva.

Iulia Vântur și Salman Khan. Foto: arhiva.

Despre începutul relației dintre Iulia Vântur și Salman Khan

La început, relația lor a fost ținută departe de ochii publicului, cei doi păstrând pentru ei informațiile din viața personală. Cu trecerea timpului, însă, au început să se afișeze din ce în ce mai des împreună, împărtășind momente de fericire.

Povestea lor de dragoste a luat amploare cu aproximativ 10 ani în urmă, atunci când Iulia Vântur a luat o decizie curajoasă și a renunțat la cariera sa din România pentru a începe o nouă viață alături de unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan.

Ce diferență de vârstă este între cei doi amorezi

Deși există o diferență semnificativă de vârstă între cei doi, Iulia și Salman au dovedit că iubirea nu ține cont mereu de cifre. Născută pe 28 iulie 1980, frumoasa româncă are acum 43 de ani, în timp ce partenerul ei celebru a împlinit deja 58 de ani pe 27 decembrie 1975. Așadar, între cei doi există o diferență de vârstă de 15 ani.

Fanii au fost uimiți de frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi protagoniști

Cu toate acestea, această diferență uriașă de vârstă dintre ei nu a constituit un obstacol în calea poveștii lor de iubire. Demonstrând că compatibilitatea și respectul reciproc pot depăși orice barieră a vârstei, Iulia și Salman continuă să împărtășească o legătură solidă și autentică. Fanii lor au fost uimiți și încântați de felul în care aceștia traversează împreună provocările vieții și rămân un exemplu de devotament și iubire în ciuda diferențelor evidente de vârstă.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.