Ilie Bolojan dezminte că ar susține-o pe Laura Codruța Kovesi alegerile prezidențiale

0
46stiri romania

Ilie Bolojan, președintele organizației Bihor a PNL și președinte al Consiliului Județean, neagă, într-o declarație remisă redacției, informațiile publicate miercuri de Digi24.ro, conform cărora el și-ar dori ca partidul să o susțină la prezidențialele din acest an pe Laura Codruța Kovesi și nu pe Nicolae Ciucă. Totodată, Bolojan neagă și că el ar fi liderul grupării ardelene din PNL, susținând că nu deține alte funcții în afară de cele oficiale.  

”1. Președintele organizației județene a unui partid nu poate susține decât candidatul stabilit la nivel național. Doar când PNL își va stabili candidatul vom putea discuta pe cine susține președintele organizației PNL Bihor.
2. În afara acestei funcții, nu ocup alte poziții regionale. Faptul că ai o vechime in partid sau ca ai avut o prestație bună în administrație, îți poate da o anumită credibilitate, dar nu te face liderul nici unei grupări”, se arată în declarația liderului PNL. 

Digi24.ro a publicat miercuri un articol în care se arăta că gruparea din Ardeal a PNL, ”care a căpătat în timp o mare influență și este grupată în jurul celebrului fost primar Ilie Bolojan, și-ar dori ca PNL să o susțină la prezidențiale pe Laura Codruța Kovesi, pe care o consideră o variantă mult mai viabilă decât pe Nicolae Ciucă”.

Problema candidaturii lui…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.