L-a ținut ascuns, dar acum Anamaria Prodan recunoaște oficial relația cu Ronald Gavril.

0
59


Anamaria Prodan (51 de ani) a recunoscut, în mod oficial, că are o relație cu boxerul Ronald Gavril (37 de ani), ocazie cu care l-a înțepat pe fostul ei soț Laurențiu Reghecampf.

Agentul de jucători s-a despărțit de antrenorul român, care și-a refăcut imediat viața cu Corina, alături de care are și un copil.

Anamaria Prodan nu s-a grăbit, a așteptat să treacă complet peste depărțirea de Laurențiu Reghecampf, apoi a hotărât să înceapă o relație cu Ronald Gavril, pe care acum nu îl mai ține „la secret”.

L-a ținut ascuns multă vreme, dar acum Anamaria Prodan recunoaște oficial relația cu Ronald Gavril. Cum îl descrie pe noul bărbat din viața ei și cum îl înțeapă pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează, acum și în mod oficial, un cuplu, iar anunțul făcut de agentul de jucători a inclus și o înțepătură la adresa fostului partener de viață Laurențiu Reghecampf.

Impresarul a transmis că această relație o face fericită și a ținut să menționeze că, ăn sfârșit, are alături pe cineva de nivelul ei.

„Multă vreme am ţinut-o pentru mine şi doar pentru noi şi pentru familia mea… a venit momentul când da, suntem împreună.

Îmi vine ca o mănuşă relaţia asta şi sunt fericită…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.