”Nu sunt aici să frec menta”. Giovanni Costantino, discurs categoric înainte de duelul cu Dinamo

0
47stiri romania

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • La Liga: GetafeReal Madrid, joi, 22:00, DGS 1

Partida din Bănie va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, iar Giovanni Costantino a prefațat duelul la conferința de presă în limba română. 

”Nu sunt aici să frec menta”. Giovanni Costantino nu s-a ferit de cuvinte înainte de duelul cu Dinamo

Formația pregătită de italian a pierdut cele două meciuri jucate în 2024, 3-4 cu Rapid și 0-1 cu Farul, și este pe locul 11 în clasament, însă acesta nu se sperie de Dinamo. 

”Este un meci foarte important, jucăm împotriva unei echipe de tradiție. Așteptăm o partidă dificilă, avem cinci jucători importanți pentru noi și sper că o să fie foarte bine. Am jucat cu Farul și Rapid echipe foarte bune din SuperLiga. Nu este ușor cu Dinamo.

Cunosc istoria, știu că este un meci cu tradiție și în acest moment nu este cel mai important moment din istoria lui Dinamo. Mâine nu joacă tradiția, joacă FC U din acest moment și Dinamo din acest moment. Cunosc că meciurile cu Dinamo, CS U, Farul și Rapid sunt importante pentru președinte, club și suporteri.

Nu cunosc situația de la Dinamo, este importantă situația noastră.Eu nu vorbesc despre situația lui Dinamo, nu este echipa mea. Este posibil să recuperăm, avem obiectivul să câștigăm partidele cu Dinamo și Oțelul, dar nu este ușor. Ne așteptăm la victorie, așteptăm toți suporterii…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.