Povestea incredibilă a unui celebru fotbalist de la Manchester United! Și-a înșelat soția timp de 8 ani cu nevasta propriului frate. Ce acuze i se aduc lui Ryan Giggs

0
51stiri romania

Ryan Giggs, fotbalist de geniu la Manchester United în anii de glorie ai ”diavolilor”, are o viață privată tumultoasă, cu trădări în familie despre care nimeni nu ar fi bănuit, cum ar fi faptul că și-a înșelat soția timp de 8 ani cu nevasta fratelui său

Ryan Giggs a scris istorie la Manchester United, fiind exemplu de jucător pentru public și antrenori. Dincolo de teren însă, galezul pare total opus. Fratele lui a dezvăluit că fostul fotbalist i-a ”furat” soția mai bine de 8 ani, chiar de sub nasul lui.

Ryan Giggs, fosta vedetă de la Manchester United, și-a înșelat soția ani cu nevasta fratelui. ”A fost doar un idiot”

Cine s-ar fi așteptat la așa dezvăluiri! Ryan Giggs, timidul fotbalist de la Manchester United din anii în care echipa britanică făcea furori în întreaga lume sub comanda lui Sir Alex Ferguson, are, dincolo de teren, o viață extrem de palpitantă.

Surpriză, plină de trădări, dar fără pic de regrete.

Rhodri Giggs, fratele mai mic al legendarului jucător, a fost cel care a făcut noi dezvăluiri șocante în care vorbește, în principal, despre aventura lui Ryan cu…nevasta lui, Natasha! O aventură descoperită în 2011, una care a durat timp de 8 ani! „Tot ce-am încercat în această viață a fost să fiu un tată și un soț bun, iar el (n.r.- Ryan Giggs) a fost doar un idiot.

De-a lungul timpului lumea a crezut că am vândut povești despre el pentru că aș fi fost prieten cu un reporter. Dacă aș fi vrut să vând povești cu el aș fi făcut-o anul trecut și l-aș fi îngropat definitiv”, a spus Rhodri Giggs la The Central Club Podcast, citat de gsp.ro.

Ryan Giggs

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Presa din Anglia menționează că Marcus Rashford poate avea din nou probleme din cauza unor presupuse minciuni. Ce a spus Erik ten Hag despre această situație?

Rhodri Giggs, fratele mai mic al legendarului Ryan Giggs de la Manchester United, spune tot! Am avut o bănuială”

Rhodri Giggs taie în carne vie și spune adevărul lui despre fosta vedetă a lui Manchester City și trădările pe ascuns cu soția lui.

”Nu poți să treci prin viață așa, ca un om serios și familist, când de fapt te culci cu toate femeile pe care le vezi.
Câți ani are, 48, 49? Ar trebui să se maturizeze”,
a mai spus Rhodri Giggs la The Central Club Podcast, apoi a detaliat totul despre Gigss și Natasha.

Am avut o bănuială timp de 3-4 ani că e ceva…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.