Zetea: Angajaţi ai Camerei Deputaţilor au protestat alături de AUR, în timpul programului. Să se aștepte la sancțiuni

0
55
Zetea: Angajaţi ai Camerei Deputaţilor au protestat alături de AUR, în timpul programului. Să se aștepte la sancțiuni
Zetea: Angajaţi ai Camerei Deputaţilor au protestat alături de AUR, în timpul programului. Să se aștepte la sancțiunistiri romania

Deputatul PSD Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaţilor, afirmă că angajaţi ai Camerei Deputaţilor care sunt plătiţi din fonduri publice au fost văzuţi participând, miercuri, la evenimentele generate de reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) în Parlament. Zetea anunţă să îşi doreşte sancţiuni pentru cei care s-au raliat protestului AUR.

”Aşa am terminat anul cu proteste, scandal, urlete, ţipete, agresivitate din partea colegilor din Parlamentul României, de la AUR, aşa îl începem din nou, cu AUR făcând scandal. Nu cred că o să găsiţi o manifestare publică a unui politician unde să fie cuvântul «scandal» de unde să lipsească George Simion. (…) Că mai vin parlamentarii celor de la AUR şi protestează… dar astăzi am văzut angajaţi ai Camerei Deputaţilor care în timpul programului au venit alături de AUR să protesteze. Ăsta e un lucru pe care nu l-am mai auzit: oameni angajaţi plătiţi din banul public, în loc să muncească sunt încurajaţi de cei de la AUR să meargă la proteste”, a declarat Gabriel Zetea, miercuri seară, la TVR Info, potrivit News.ro.

El a adăugat că îşi doreşte ca angajaţii care sunt plătiţi din fonduri publice şi care, în loc să îşi îndeplinească atribuţiile din fişa postului, s-au raliat protestului unui partid, să fie sancţionaţi.

”Evident că mâine…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.