PNL cheamă oameni la un miting anti-AUR. Flutur: “Ăsta e doar începutul”

0
36
PNL cheamă oameni la un miting anti-AUR. Flutur: “Ăsta e doar începutul”
PNL cheamă oameni la un miting anti-AUR. Flutur: “Ăsta e doar începutul”


PNL Suceava reacționează după manifestația membrilor AUR din zilele trecute când s-a cerut capul lui Gheorghe Flutur.

PNL organizează duminică, 4 februarie, un miting anti-extremism în centrul municipiului Suceava, la care sunt așteptați mii de oameni.

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL, a declarat la Antena 3 CNN că manifestația este organizată ca o reacție la creșterea extremismului în România, fenomen care, în opinia sa, are un impact negativ asupra societății românești.

Bucovina a fost aleasă ca locație pentru miting datorită istoriei sale zbuciumate, marcată de extremism. Liderul liberal a subliniat că înaintașii locuitorilor din Bucovina au suferit din cauza extremismului, iar mitingul are ca scop a trage un semnal de alarmă împotriva acestui fenomen.

Șeful PNL al CJ Suceava a anunțat că va lansa în cadrul mitingului un decalog de luptă împotriva extremismului, un document care va conține o serie de măsuri concrete pentru combaterea acestui fenomen.

La miting sunt așteptați să participe membrii PNL, numeroși reprezentanți ai societății civile, care vor lua cuvântul și vor își exprima opiniile cu privire la extremismul din România.

„Am făcut un apel la suceveni să vină la o manifestare să intre în funcţiune la timp împotriva extremismului. De ce în Bucovina? Pentru că Bucovina are o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.puterea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.