Un român plecat din Franța către casă a coborât din autocar într-o benzănărie din Ungaria și a dispărut fără urmă

0
56
Un român plecat din Franța către casă a coborât din autocar într-o benzănărie din Ungaria și a dispărut fără urmă
Un român plecat din Franța către casă a coborât din autocar într-o benzănărie din Ungaria și a dispărut fără urmăstiri romania

Un bărbat de 39 de ani, din județul Bacău, care se întorcea acasă din Franța, a dispărut în mod misterios în Ungaria. De câteva zile, Constantin Pomană este căutat de familie, iar Poliția Română i-a comunicat semnalmentele pe site-ul oficial.

Constantin Pomană, care este din comuna Mănăstirea Cașin, a plecat din Franța către casă cu autocarul, duminică, 11 februarie. La un popas făcut într-o benzinărie din Ungaria, de la marginea autostrăzii M0 – centura capitalei Budapesta, Constantin a coborât și a dispărut fără urmă.

Familia i-a anunțat dispariția la poliție, iar semnalementele au fost făcut publice pe site-ul Poliției Române. Astfel, bărbatul are 1,70 metri înălțime, 80 de kilograme, are pielea albă, constituție atletică, păr șaten, drept și scurt, ochi căprui de dimensiuni medii, față ovală, frunte mare și verticală, urechi și nas de dimensiuni medii, gură mică și buze subțiri.

Persoanele care au informații despre acest caz sunt rugate să sune la 112.

Editor : D.C.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.