Cine Este Szilard De La “Insula De 1 Milion”. Povestea Impresionantă De Viață A Concurentului De La Kanal D. „A Trebuit Să Folosim Forța”

0
32


Szilard, din tabăra Sudicilor de la “Insula de 1 milion”, reality show-ul difuzat la Kanal D sâmbătă și duminică, la 21:00, și lunea, la 20:00, s-a remarcat la “Insula de 1 milion” încă de la prima ediție.

A fost primul câștigător la prima probă de la Insula de 1 milion, apoi s-a impus rapid ca unul dintre polii de influență din tabăra sudicilor, adesea atrăgându-și criticile altor lideri din tabăra sa prin opțiunile argumentate.

Fermitatea, discursul echilibrat, aspectul fizic au făcut din Szilard unul dintre concurenții cei mai apreciați în acest moment de la “Insula de 1 milion”.

Tensiunile au crescut de la o zi la alta pe Insulă, lipsurile acutizează reacțiile, probele sunt tot mai dificile, iar legăturile dintre concurenți se fac și se desfac într-un carusel de emoții uneori imprevizibile. Dar în spatele fiecărei decizii a lui Szilard există o strategie. Acest lucru are legătură și cu natura profesiei sale, aceea de instructor în securitate diplomatică.

Este originar din Sfântu Gheorghe, dar locuiește în Bucureșți de mai bine de două decenii. Și-a construit o carieră ca instructor în securitate diplomatică şi și-a petrecut anii formându-se și acționând în domeniul contraterorismului, protejând demnitari și desfășurând acțiuni speciale.

Am întrebat un economist și inteligența artificială ce sfaturi le-ar da românilor ca să facă economii. Ce au răspuns

Recomandări

Am întrebat un economist și inteligența artificială ce sfaturi le-ar da românilor ca să facă economii. Ce au răspuns

De asemenea, este tâmplar și artist talentat în rășină epoxidică, hobby pe care l-a îmbrățișat cu pasiune. Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Szilard ne-a povestit mai mult despre traseul tău profesional într-un domeniu în care contează enorm puterea psihică, pregătirea fizică, disciplina, spiritul de observație și puterea de a-ti păstra cumpătul în momentele cele mai presante.

szilard-la-insula-de-1-milion-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

“Am lucrat practic din anul 2000, de atunci sunt în sistem (n.r. – securitate diplomatică), și am lucrat până în 2013, în contraterorism, protecție demnitari, acțiuni speciale.

În timpul pregătirii mi-a fost, încontinuu, viața în pericol (…) Au existat situații în care am fost la limită și într-adevăr, a trebuit să folosim forța, dar sincer, mai mult risc există în timpul antrenamentelor. În astfel de unități, pregătirea este cea mai solicitantă, nu misiunile”, a spus Szilard înainte de plecarea în Republica…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.