Cont deschis în câteva minute, intergral online, prin BT Pay. Un cont din patru, deschise prin aplicaţie la Banca Transilvania, în ultimele două luni, cu frecvenţă mult mai mare la tineri

0
39


Banca Transilvania a lansat de curând opţiunea de deschidere a unui cont curent integral online, prin aplicaţia BT Pay. Procedura durează câteva minute, după care poţi începe deja să faci tranzacţii, inclusiv plăţi cu telefonul.


Deschiderea unui cont curent era, până de curând, una dintre puţinele operaţiuni pentru care era nevoie să mergi la bancă, să te vadă funcţionarul de la ghişeu şi să verifice că eşti chiar tu.

La Banca Transilvania, tehnologia permite acum să deschizi contul integral online, cu buletinul şi câteva date despre tine, fără video-call, în câteva minute sau „cât 2 piese”, după cum descrie procesul chiar banca.

Pentru acest lucru ai nevoie să descarci aplicaţia BT Pay din App Store sau Google Pay (sau dai click aici – link https://www.bancatransilvania.ro/bt-pay) şi să urmezi paşii de pe ecran.

După ce ai făcut contul, vei primi instant un card digital (apoi îl primeşti şi pe cel fizic, prin curier sau îl ridici de la o agenţie), pe care îl poţi alimenta cu bani prin transfer pe baza codului IBAN sau printr-un card de la altă bancă, adăugat în BT Pay.

După aceasta, poţi face transferuri, plăţi cu telefonul (care funcţionează acum pe aproape toate terminalele de plată (POS)). Poţi să împarţi nota de la restaurant cu prietenii tăi care au BT Pay sau să transferaţi bani între voi doar cu numărul de telefon.

Mai sunt şi alte posibilităţi, precum emiterea de noi carduri virtuale de debit sau de carduri de credit, achiziţia de asigurări, lucruri pe care le vei descoperi în aplicaţie.

Peste 10.000 de clienţi ai BT şi-au deschis contul curent direct din aplicaţia BT Pay, în cele două luni ce când banca oferă această opţiune. Potrivit băncii, 1 din 4 conturi nou deschise sunt prin aplicaţia online. Aceasta se bucură de succes mai ales în rândul tinerilor cu vârsta între 18-24 de ani, care au deschis jumătate din conturi. Dar şi cei cu vârsta între 25 şi 35 de ani au o cotă semnificativă, de 30%.

(Articol susţinut de Banca Transilvania)

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.news.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.