Cu ce se ocupă părinții Ramonei Olaru. Gestul pe care asistenta TV îl face lunar pentru familia ei

0
30stiri romania

Ramona Olaru nu s-a ferit niciodată să povestească despre familie și copilărie. Află cu ce se ocupă acum părinții asistentei TV.

Ramona Olaru este una dintre cele mai îndrăgite asistente TV de la noi din țară. Este o persoană sinceră și asumată, așa că niciodată nu i-a fost jenă să povestească despre copilăria ei și despre cum își câștiga existența înainte de a deveni celebră. Vezi cu ce se ocupă părinții vedetei.

Cu ce se ocupă părinții Ramonei Olaru

Ramona Olaru a cucerit mii de telespectatori cu sinceritatea ei, dar și cu povestea uimitoare de viață.

Vedeta a povestit de mai multe ori că a avut o copilărie grea, din cauza condiției financiare.

Încă de la 10- 12 ani, Ramona Olaru a început să lucreze împreună cu părinții ei la o fermă din Călărași, însă nu a renunțat niciodată la școală. Asistenta TV povestește cu emoție de fiecare dată când vine vorba despre anii în care era nevoită să lucreze pe câmp și să meargă mulți km pe jos pentru a ajunge la școală.

Chiar dacă Ramona a plecat la București și are o situație financiară bună, părinții ei s-au mutat într-un sat din apropierea fermei, unde se ocupă de gospodărie și de munca la câmp.

Părinții mei au fost și sunt în continuare muncitori. Ei munceau la o fermă de animale. Ăsta e adevărul. Eu sunt directă și sinceră. Nu vreau să spun lucruri pe care nu le cred sau nu sunt adevărate.

Ai mei nu mai locuiesc acolo. S-au dus într-un sat din apropiere. Asta s-a întâmplat atunci când m-am mutat eu în București. Acum vreo 13-14 ani. Am fost să văd ce se mai întâmplă, pentru că totul era în paragină.

Ferma unde eu am crescut era în mijlocul câmpului. Practic era o fermă de animale și muncitorii care își duceau activitatea acolo locuiau lângă, vorbim de 10-15 locuințe.
Acolo am locuit o mână de oameni până am făcut eu 20 de ani”
, a povestit Ramona Olaru.

Citește și: Cătălin Bordea, remarcă subtilă la adresa Ramonei Olaru! Ce a putut să spună despre ea și Cuza? Nu a mai ținut cont că era filmat: “E greu, să n-ai viață, o mai vezi și pe aia”

Ramona Olaru

[Sursa foto: Instagram Ramona Olaru]

Ramona Olaru s-a născut în județul Prahova

Asistenta TV s-a născut în județul Prahova, la Vălenii de Munte. După câțiva ani, părinții săi au decis, să se mute în județul Călărași, la o fermă de animale, unde au locuit mai bine de 10 ani….Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.