Cu Ce Se Ocupă Raluca Moianu La 17 Ani De Când A Prezentat Emisiunea „Iartă-mă”: „Nu O Să Mă Găsești Stând Degeaba, țin și Cursuri La Facultate”

0
31


În vârstă de 54 de ani, Raluca Moianu încă e una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Ea a moderat emisiunea „Iartă-mă”, la Televiziunea Română, în urmă cu mai bine de 17 ani. De o bună perioadă de timp a renunțat la televiziune și se dedică radioului.

Raluca Moianu: „Experiența anilor de radio și TV m-a ajutat să-mi creez un curs”

Acum, Raluca Moianu muncește la radio la Gold FM, dar are și alte activități, care îi aduc satisfacții și bani frumoși. „Sunt «a working girl», am fost mereu, nu o să mă găsești stând degeaba. Realizator radio, narator pentru audiobook-uri, ţin cursuri la facultate sau pentru antreprenori.

Experiența anilor de radio și TV m-a ajutat să-mi creez un curs, care văd că funcționează, și sunt mulţumită de fiecare dată când primesc feedback bun”, a spus Raluca Moianu, care visează să dubleze în curând și filme Disney.

„Îmi petrec multe ore închisă în studio, cum s-ar zice «cu nasul în carte», pentru a-i da glas și a face din carte un audiobook. Uite, vezi, asta cu dublajul e încă pe listă. N-am dublat personaje de desene animate, dar mi-ar plăcea”, a mai spus ea.

raluca-moianu-cu-ce-se-ocupa-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Rusia exclude negocierile cu Ucraina și organizarea unui summit de pace în Elveția: „Nu avem cu cine să discutăm pentru că Zelenski şi-a autoimpus o interdicţie”

Recomandări

Rusia exclude negocierile cu Ucraina și organizarea unui summit de pace în Elveția: „Nu avem cu cine să discutăm pentru că Zelenski şi-a autoimpus o interdicţie”

Raluca Moianu a reușit în televiziune, dar e chimist fizician de meserie

Raluca Moianu a fost atrasă în școală de matematică. Traseul său educațional însă nu are nici o legătură cu joburile pe care vedeta le desfășoară în prezent. „Am făcut Liceul Sfântul Sava și apoi am absolvit Facultatea de Fizico-Chimie, sunt chimist fizician cu o specializare în Fizică Atomică.

Eram în facultate când m-am apucat de radio și uite așa am ajuns la radio jurnalism”, povestea vedeta într-un interviu mai vechi pentru Libertatea. În 2019 ea mai dezvăluia că deși a moderat diverse formate la Televiziunea Română sau la Kanal D nu duce dorul televiziunii.

„Eu formez oameni de televiziune acum, deci cumva nu pot să spun că îmi lipsește foarte tare. Dacă vine o propunere spre mine, o accept în cazul în care mi se potrivește. Dacă nu sunt potrivită, o să spun nu. Dar nu mi-e foarte dor, de ce să te mint”, a precizat ea.

Raluca Moianu consideră că fiecare etapă a ajutat-o să evolueze, chiar dacă nu a practicat…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.